- 21 Ocak 2010
- 72.852
- 51.276
- 5.003
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tam icardi tarifi olmusOsimhenin arkasinda bekleyen forvet genc olmali, yilan gibi adam.gecebilmeli, yani calim uzmani olmali, kapali defanslara karsi calim.ile ceza sahasina girecek bir yetenek.
Torreira lemina ortasahası ve davinson apo tandemi ile 4-4-2 oynama ihtimalin yokvlahovic gelirse saneyle falan 442 oynarız ona göre isteyin vlahovici.Yedek olma ihtimali yok onu geçin gerisi hayal olur sadece.Belli başlı cl maçlarında belki yedek olur.Aynı anda torr-sara-sane ile nasıl bir 442 olur orasını hayal gücüne kalmış herkesin
Bilmiyorum ama Güney Amerikada vardir elbet.Kim bu yılan
Icardi ve calim? Eskiler bilir Adrian Ilie tarzi biri.tam icardi tarifi olmus
Forum un istediği 10 numara ;
usenmedim acip izledimEn heyecanlı yerinde kesmişler videoyu.
singo daha geceki maçta bile stoperden sağ beke geçince şov yapmaya başladı asistle bitirdi maçıbizimkiler davinson'u satıp singo'yu stoperde sallai'yi sağ bekte kullanacak herhalde. davinson-sara-zaniolo'da gelecek parayla da 2 tane genç ileride yıldız olabilecek 23 yaş altı orta saha alınacak yada 1 tane dünya yıldızı orta saha.
DK'dan sonra basliyoruz demis baskan.Enzo Millot ve Sudakov ismi neden hiç geçmez diyecem de bizimkiler ne zaman hareke geçecek o bile muallakta. Lig biteli 1 ay oldu hala şampiyonluk kutluyoruz.
1 ay var bitmesine. Dk’dan bize neymiş anlamadım.?DK'dan sonra basliyoruz demis baskan.
Valla orasını ben bilmem düşünmek de istemem de olacak olan bu olur yani öyle bir planlama yapılıp 442ye göre kurmadan oynarızTorreira lemina ortasahası ve davinson apo tandemi ile 4-4-2 oynama ihtimalin yok
Ortasaha thuram sara stoperler singo ve Van djyk olması lazım 4-4-2 oynaman için. Beklerin Jacobs sallai kanatlar Yunus ve sane olur maksimum
Bizim Haziran'da transfer yaptigimiz ne zaman gorulmus?1 ay var bitmesine. Dk’dan bize neymiş anlamadım.?
udi almağa karar vermis de herifle anlasamislar heralde henuz