Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Juventus, Vlahovic'in serbest kalmasını kabullendi. (Pedulla)

Kavukcuyu toplantılara almıyorlarmış
Toplantı da biziz masa da biziz

1781602685403.webp

Camavinga, B.Fernandes, Van Dijk, Aral, Can Uzun, bir kaç U23: In

Sara, Sallai/Singo, Icardi: Out

10 sayfa jknin alacağı santrafor konuşulmuş hangi oyuncu olduğunu halen öğrenemedin

İyi bir yönetimimiz olsaydı, türkiyede rakiplere gelen her oyuncuya serbest kalma maddesi koydururdu. Atıyorum bjk 5e adam aldı 15e serbest kalma maddesi var, iyi çıkarsa seneye direkt alırdık. Çünkü Türkiyeye gelen her oyuncu ilk bize teklif ediliyordur şampiyonlar ligi+4 yıl üst üste olayından dolayı

İyi bir yönetimimiz olsaydı, türkiyede rakiplere gelen her oyuncuya serbest kalma maddesi koydururdu. Atıyorum bjk 5e adam aldı 15e serbest kalma maddesi var, iyi çıkarsa seneye direkt alırdık. Çünkü Türkiyeye gelen her oyuncu ilk bize teklif ediliyordur şampiyonlar ligi+4 yıl üst üste olayından dolayı
rakibe gelen oyuncuya nasıl serbest kalma maddesini biz koyduracağız onu anlamadım ben

Bunun yonetimler ile ne alakasi var onu cozemedim? Yurt disinda gordugumuz bazi liglerde bu kanunen mecbur kiliniyor, yani tum kulupler oyuncu ile sozlesme imzalarken bir serbest kalma maddesi belirlemek zorunda. Turkiye'de boyle bir spor kanunu yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt