Okan Akcay
Kırmızı Üye
- 18 Ocak 2011
- 1.613
- 1.275
- 1.563
Cimbomda tarihi toplanti birazdan basliyor.
Simit Başkan dün Monaco/Cannes tarafında yaptığı tatili erkenden bitirip yurda döndü..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cimbomda tarihi toplanti birazdan basliyor.
Kavukcuyu toplantılara almıyorlarmışSimit Başkan dün Monaco/Cannes tarafında yaptığı tatili erkenden bitirip yurda döndü..
Toplantı da biziz masa da bizizKavukcuyu toplantılara almıyorlarmış
Juventus, Vlahovic'in serbest kalmasını kabullendi. (Pedulla)
Napiyor bu manyak?
Parayi versen gelir bencede ama hoca bunu aldirirsa cift forvet goruruz cogu macta.Derhal ekibimize katilmali
CİMBOM BAŞI DİK YÜRÜRCİMBOM ÇILDIRDI VLAHOVİCİ İSTİYOR
Pavlidis10 sayfa jknin alacağı santrafor konuşulmuş hangi oyuncu olduğunu halen öğrenemedin
Napiyor bu manyak?
Napiyor bu manyak?
rakibe gelen oyuncuya nasıl serbest kalma maddesini biz koyduracağız onu anlamadım benİyi bir yönetimimiz olsaydı, türkiyede rakiplere gelen her oyuncuya serbest kalma maddesi koydururdu. Atıyorum bjk 5e adam aldı 15e serbest kalma maddesi var, iyi çıkarsa seneye direkt alırdık. Çünkü Türkiyeye gelen her oyuncu ilk bize teklif ediliyordur şampiyonlar ligi+4 yıl üst üste olayından dolayı
Bunun yonetimler ile ne alakasi var onu cozemedim? Yurt disinda gordugumuz bazi liglerde bu kanunen mecbur kiliniyor, yani tum kulupler oyuncu ile sozlesme imzalarken bir serbest kalma maddesi belirlemek zorunda. Turkiye'de boyle bir spor kanunu yok.İyi bir yönetimimiz olsaydı, türkiyede rakiplere gelen her oyuncuya serbest kalma maddesi koydururdu. Atıyorum bjk 5e adam aldı 15e serbest kalma maddesi var, iyi çıkarsa seneye direkt alırdık. Çünkü Türkiyeye gelen her oyuncu ilk bize teklif ediliyordur şampiyonlar ligi+4 yıl üst üste olayından dolayı