Tarık Erkır
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 11.066
- 3.775
- 1.778
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Barella ya da Tonali
paraları yokturudinese hemen satacak olsa neden daha az para kazanacağı seçeneği seçsin ki
Pavlidis icin Bjk 40 falan verirse bir de bu parayi nasil verdiklerini irdelemeleri lazim yani bunlarin geliri ne ki bu denli GS ve FB ile yaris yapmaya calisiyor?Çok iyi oyuncu bazen çıldırttığı pozisyonlar olabiliyor ama oyun içi katkısı da üst düzey bir isim. Lakin 35'e bırakmaz Benfica şu anda Benfica'nın en iyi oyuncusu desek yanlış olmaz. 50 isterler en az. Benfica'da istediğini bulamayan Sudakov 10 no'ya nasıl olur bize? 20 civarına almışlar benzer paralara satarlar herhalde.
Nico Paz 1 sene daha Como'da kalayım demiş hem CL tecrübesi de edinmek için ilk 11'de. O yüzden Diaz'ı belki tutabilir Madrid. Bernardo Silva'yı da aldılar gerçi ama.Pavlidis icin Bjk 40 falan verirse bir de bu parayi nasil verdiklerini irdelemeleri lazim yani bunlarin geliri ne ki bu denli GS ve FB ile yaris yapmaya calisiyor?
Sudokov'u daha yeni almadilar mi? Zorunlu satin alma opsiyonu devreye girmis olmali. Bizim takima sahsen istemem daha iyi biri lazim bana kalirsa, daha net biri desem daha dogru mesela Diaz.
Genc oyuncu denemek istersek Batrakov duruyor mesela onu alirdim.
Diaz kalirsa anca sag kanat icin rotasyon oyuncusu olarak kalir Real'de cunku merkeze bir orta saha transferi daha yapacaklar.Nico Paz 1 sene daha Como'da kalayım demiş hem CL tecrübesi de edinmek için ilk 11'de. O yüzden Diaz'ı belki tutabilir Madrid. Bernardo Silva'yı da aldılar gerçi ama.
Soylemeyecektim ama madem boyle bi twit atildi artik soyleyebilirim.
Olağan şüpheliler var mı? ( Thuram ve Cama haricinde )
Harika harika transfer olur.Soylemeyecektim ama madem boyle bi twit atildi artik soyleyebilirim.
Oyuncunun ismi Sangare
İlk benden duydunuz
Tonali hoItalya, Danimarka dünya kupasında olmayanlar. Bir de geniş kadrosu olan Fransa var.
Asslani gibi gidemeyenler var.
BILGISoylemeyecektim ama madem boyle bi twit atildi artik soyleyebilirim.
Oyuncunun ismi Sangare
İlk benden duydunuz