Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANK kolpalari(via seten)

Hull (udinese de ilgiliymismis) - Nelsson (10 istiyormusuz)
como - sanchez (30 istiyormusuz), bu olursa da Van Djika gidecekmisiz.

Çok iyi oyuncu bazen çıldırttığı pozisyonlar olabiliyor ama oyun içi katkısı da üst düzey bir isim. Lakin 35'e bırakmaz Benfica şu anda Benfica'nın en iyi oyuncusu desek yanlış olmaz. 50 isterler en az. Benfica'da istediğini bulamayan Sudakov 10 no'ya nasıl olur bize? 20 civarına almışlar benzer paralara satarlar herhalde.
Pavlidis icin Bjk 40 falan verirse bir de bu parayi nasil verdiklerini irdelemeleri lazim yani bunlarin geliri ne ki bu denli GS ve FB ile yaris yapmaya calisiyor?

Sudokov'u daha yeni almadilar mi? Zorunlu satin alma opsiyonu devreye girmis olmali. Bizim takima sahsen istemem daha iyi biri lazim bana kalirsa, daha net biri desem daha dogru mesela Diaz.

Genc oyuncu denemek istersek Batrakov duruyor mesela onu alirdim.

Pavlidis icin Bjk 40 falan verirse bir de bu parayi nasil verdiklerini irdelemeleri lazim yani bunlarin geliri ne ki bu denli GS ve FB ile yaris yapmaya calisiyor?

Sudokov'u daha yeni almadilar mi? Zorunlu satin alma opsiyonu devreye girmis olmali. Bizim takima sahsen istemem daha iyi biri lazim bana kalirsa, daha net biri desem daha dogru mesela Diaz.

Genc oyuncu denemek istersek Batrakov duruyor mesela onu alirdim.
Nico Paz 1 sene daha Como'da kalayım demiş hem CL tecrübesi de edinmek için ilk 11'de. O yüzden Diaz'ı belki tutabilir Madrid. Bernardo Silva'yı da aldılar gerçi ama.

Nico Paz 1 sene daha Como'da kalayım demiş hem CL tecrübesi de edinmek için ilk 11'de. O yüzden Diaz'ı belki tutabilir Madrid. Bernardo Silva'yı da aldılar gerçi ama.
Diaz kalirsa anca sag kanat icin rotasyon oyuncusu olarak kalir Real'de cunku merkeze bir orta saha transferi daha yapacaklar.

Iste olay ikna etmeye geliyor, bu tur oyunculari burada yildiz olacaklarini ve suanki konumunda sadece bir yedek oyuncu olacaklarini anlatacak yonetici lazim. Bunu bizimkiler yapamaz gibime geliyor.

SONUNDA :d

1781609301757.webp

Italya, Danimarka dünya kupasında olmayanlar. Bir de geniş kadrosu olan Fransa var.
Asslani gibi gidemeyenler var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt