Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bence zaten türkiyeye gelen her oyuncu her kulube teklif ediliyor
Ne demek istedigini anladim sanirim ama o olmaz, yani kimse baska bir oyuncunun transferine burnunu sokmamali biz dahil buna. Bu isin tek cozumu Ispanya ve Portekiz'de oldugu gibi spor yasasi getirip serbest kalma bedelini zorunlu kilmak ile olur. Daha bizim scout ekibimiz yok yurt disinda aktif maclari gidip canli izleyen bir de bizimle alakasi olmayan transferlerde bu tur seyler beklemek birazda etik disi geliyor bana, zaten mantikli falan degil olmasi da imkansiz.

Her ağlayanın sözleşmesi zamlanıyor. Hiç transfer yapmasak bile maaş bütçemiz kendiliğinden şişiyor ne güzel.

İnlesin tüm ülke zaferinle şanlı GALATASARAY..
Aynen. Biraz dirayetli olacaksın ama yönetim de beceriksiz olduklarını biliyorlar. Yoksa ne Abdul ne Torri zammı hakediyorlar. Onlara zam verirsen Sallai de zam ister.

bombalar ne zaman patlıyor, kimler namlunun ucunda, Okan hocanın aklındaki genç isimler kimler, GSCİMBOM'u takip edip sallamaya hazır olun duyumcular

şöyle ki adam türkiyeye gelecek örnek oulai. 5m euro geliyor.
bu oyuncuların menejerlik ağına diyeceksin ki serbest maddesi kalmadan imzalamayın.
Bunu neden yapsınlar? çünkü türkiyeye gelen bütün oyuncular bize gelmek ister, menejerler bize oyuncu getirmek ister
Olay burada menejerlerle ilişki kurmak
Ya Ali şu dediğini bırak bizi dünyada yapacak takım yok. Saçmalık zaten

Rashford Leao gibi adamlara Turkiyede taparlar. Taraftar profili bu tur adamlari el ustunde tutmaya cok musait.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt