Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kiralanırken satın alma üzerinden de sözleşmesini yapmışlardır. Bizlik bir durum olmaz
Geçen günlerde bir sv'ye girdim galiba coğunluk konsoldu, garip bir skor oldu :asd: :asd:

1781631028313.webp

Vic
Bay-Transfer-Leroy
Transfer-Lemina/Lucas
Ismael-Apo-Davi-Wilf
Uğurcan

Stopere u23'e uygun bir isim gelir bence, ya da Davi satılırsa bu kez farklı bir senaryo olabilir tabii.

Onun dışında u23'e uygun olacak şekilde rotasyona da ekleme gelir kadro tamamlanır bence.

Toplantıdan ilk haberler gelmeye başladı.

Galatasaray'da yabancı sınırında u23 kuralına uyan Jelert'in kadroda tutulması gündemde.

Teknik ekip, Jelert'in fiziksel dayanıklılığını ve kas kütlesini yukarı çekebilmek için özel program hazırladı. Buna göre, sadece balık eti tüketen Jelert, sakatat tüketmeye başlayacak. Ayrıca İcardi'nin kasabı da bu konuda kendisine yardımcı olacak.

Okan Buruk'un Jelert'i orta saha olmak üzere bir çok mevkide değerlendirebileceği öğrenildi.
Forumdan birisi, Jelert' in orta saha sorunumuzu kökünden çözeceği konusunda aşırı ısrarcıydı; ileri görüşlülük diye buna derim işte!! Aklıma halen de hiç yatmıyor gerçi. @Tuna Köse olabilir...

Dövüş, kavga, entirika, kapris

İnlesin tüm ülke zaferinle şanlı GALATASARAY..

Vic
Bay-Transfer-Leroy
Transfer-Lemina/Lucas
Ismael-Apo-Davi-Wilf
Uğurcan

Stopere u23'e uygun bir isim gelir bence, ya da Davi satılırsa bu kez farklı bir senaryo olabilir tabii.

Onun dışında u23'e uygun olacak şekilde rotasyona da ekleme gelir kadro tamamlanır bence.
İşte asıl mevzu şu Lemina 'nın kaldığı durumda Sara veya Sallai 'yi satamazsak 10 kontenjandan geriye sadece 1 kişilik yer kalıyor. İstediğimiz orta saha transferini bile u23 kontenjanında bulmak zorunda kalırız böyle bir durumda

Sara & Sallai ve Lemina üçünün de kaldığı durumda merkez orta saha için bu kontenjanı harcayıp 10 numara mevkisine u23 oyuncu aramak daha mantıklı geliyor bana/Tabii bunu yapmak için bile Nhaga 'yı kiralık olarak göndermek gerekiyor

Kazık kadar adamlar bir görev dağılımı yapamıyorsa ne diye yönetici oluyorlar. İnanmıyorum, inanmak istemiyorum böyle ilkokul çocuğu gibi didişmelerine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt