Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.857
- 109.695
- 4.878
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tati mi
tatu diye bir grup vardı ben küçükken
onları hatırladım birden
Kiralanırken satın alma üzerinden de sözleşmesini yapmışlardır. Bizlik bir durum olmazZaniolo arzali bir tip büyük ihtimal Udinesede kalmak istemiyordur, belki bir takimla anlasti oraya gitmek istiyordur
Geçen günlerde bir sv'ye girdim galiba coğunluk konsoldu, garip bir skor olduKiralanırken satın alma üzerinden de sözleşmesini yapmışlardır. Bizlik bir durum olmaz
Mouandilmandji zu Sociedad
Forumdan birisi, Jelert' in orta saha sorunumuzu kökünden çözeceği konusunda aşırı ısrarcıydı; ileri görüşlülük diye buna derim işte!! Aklıma halen de hiç yatmıyor gerçi. @Tuna Köse olabilir...Toplantıdan ilk haberler gelmeye başladı.
Galatasaray'da yabancı sınırında u23 kuralına uyan Jelert'in kadroda tutulması gündemde.
Teknik ekip, Jelert'in fiziksel dayanıklılığını ve kas kütlesini yukarı çekebilmek için özel program hazırladı. Buna göre, sadece balık eti tüketen Jelert, sakatat tüketmeye başlayacak. Ayrıca İcardi'nin kasabı da bu konuda kendisine yardımcı olacak.
Okan Buruk'un Jelert'i orta saha olmak üzere bir çok mevkide değerlendirebileceği öğrenildi.
Bize gelen konsolcular da ayak parmaklarıyla aim alıp oyundan soğuturGeçen günlerde bir sv'ye girdim galiba coğunluk konsoldu, garip bir skor oldu![]()
Ekli dosyayı görüntüle 326374

İşte asıl mevzu şu Lemina 'nın kaldığı durumda Sara veya Sallai 'yi satamazsak 10 kontenjandan geriye sadece 1 kişilik yer kalıyor. İstediğimiz orta saha transferini bile u23 kontenjanında bulmak zorunda kalırız böyle bir durumdaVic
Bay-Transfer-Leroy
Transfer-Lemina/Lucas
Ismael-Apo-Davi-Wilf
Uğurcan
Stopere u23'e uygun bir isim gelir bence, ya da Davi satılırsa bu kez farklı bir senaryo olabilir tabii.
Onun dışında u23'e uygun olacak şekilde rotasyona da ekleme gelir kadro tamamlanır bence.
Dövüş, kavga, entirika, kapris
İnlesin tüm ülke zaferinle şanlı GALATASARAY..