Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozan Kabak ilk sahneye ciktiginda 2-3 penalti yaptirmamis miydi? Benim aklimda cok asiri elestiriler görmemisti diye kaldi. Sanki o hatalari Maicon yapacagina senin yapman daha iyi gibi mesajlar görmüstûm. Ve o sezonda sampiyonluk icin oynuyorduk

Ozan hata yapmisti ama Arda'nin hatalar inanilmaz bir seviyede ben cok destek verirdim baslarda herifin her girdigi mac gol yedik biraz bahtsizlik da var tabi..Ama Ozan bazen oyle oynardi ki prime stoper gibi o donem ligin yildizi trezeguetyi sahadan silmisti.. Ardaya nispeten az cok sans verildigini dusunuyorum

PSG daha genç ve daha aç oyuncular aldı ve başarıya ulaştı

Doğru ama bi arkadaşın yazdığı gibi daha ucuza olmadı bu iş

Son 3 sezonda 821 milyon Euro bonservise harcamışlar tabii bu oyunculara

Hadi ingilizce kursu mantığında gidelim

A1-A2
B1 B2
C ve C+

Bi şuan B2 seviyesinde bir takımız ve kendimizi C seviyesine atmak istiyoruz

Alacağımız genç oyuncunun da bize ayak uydurması için en azından B1 seviye olması lazım. Daha düşük veya daha ham oyuncular alıp onları yükseltmeye çalışmak bence mümkün değil bizim ortamda

Peki B1 seviyesi nedir, bana göre Fenerbahçe veya BJK’de birkaç mevki haricinde koysan ilk 11 oynayabilecek oyuncudur. Bizde ise rotasyon olur.

Bahsi geçen bir genç oyuncu size göre eğer Oh’u kesebilecek bir potansiyeldeyse alalım. He yok zaten maksimum anca Oh olabilir ise ulan niye uğraşıyoruz

Bir de kritik mevkilere ki bunlar stoper, 8-10 no ve Santrafor mevkilerine -bence- genç yabancı almak yerine

Bek, atletizm gerektiren 6, kanatlara genç yabancı alırsak bence maksimum faydasını görürüz

Çünkü örneğin dünyada iyi denilebilecek 20 tane genç 10 numara varsa, iyi diyebileceğimiz 50 tane genç bek oyuncusu vardır. Havuz genişledikçe gerçekten iyi ve potansiyelli genç alma şansımız artar

Bugün forvet kıtlığında zaten mevcut hangi iyi genç yabancıyı getirebilirsin uygun maliyetlere mümkün değil bence. Al Sıddıki ayarı adama 20 ödersin işte

Ama Afrika orası burası mesela patlayıcı gücü olan top tekniği yüksek kanat oyuncusu kaynıyor, bul rotasyona çek, veya 6 numaraya atletizmi çok yüksek ama top tekniği ortalama cengaver bir genç yine rahat bulabiliriz

scout31 tayfa gidin fmde genç masterbasyonunuzu yapın ne kafa ütülediniz yav. Sizin daha tuttuğunuz takımdan haberiniz yok. Sana gelecek oyuncuda soru işareti olmayacak ne yetiştirmesi senin buna uygun ortamın mı var hala gerçeklikten kopuk gibi zırvalıyonuz. 1 maç mağlubiyete 4 sezondur şamp yapan hocayı kovuyorsunuz ağzınızı açınca. Paşam hem şlde çeyrek istiyor hem ligde şampiyonluk bir de yetmiyor 18 19 yaşında wonderkid üretim merkezi olacağız. Şu dediğini fm de hilesiz 4 sezonda anca yapıyorsun ne anlatıyonuz yav siz.

Yönetimin yapacağı işleride hocaya yıkıyonuz. Yönetimde öyle bir iş yapamaz o kadar kurumsal ve bilgili bir yapımı mı var sanki. İyi kötü başarılı devam ediyoruz fantezik hayalleriniz yordu. Ne yaşadınız ülkeden bir haberiniz var ne tuttuğunuz takımın ortamından. çocuk gibi zırlama başka bir şey yok.

Dünyada bile öyle bir kurumsal kulüp yok her takımın inişi çıkışı, tutmayan projeleri dolu. Sürekli tepe noktada devam eden takım yok. Sen 100m transfer bütçesine daha yeni ulaştın o da osimhen gibi fırsat sayesinde. Her sezon böyle bütçede harcayamazsın senin telafi edecek yayın gelirin yok. Seneye bir şamp olamasak tepelaklığız nerdeyse bir tık abartıyorum ama öyle. Senin risk alma şansın yok garanti gitmek zorundasın. Sallıyorum ismi nevzat mutlu olacak diye noname genci ilk 11 yapamazsın.

scout31 tayfa gidin fmde genç masterbasyonunuzu yapın ne kafa ütülediniz yav. Sizin daha tuttuğunuz takımdan haberiniz yok. Sana gelecek oyuncuda soru işareti olmayacak ne yetiştirmesi senin buna uygun ortamın mı var hala gerçeklikten kopuk gibi zırvalıyonuz. 1 maç mağlubiyete 4 sezondur şamp yapan hocayı kovuyorsunuz ağzınızı açınca. Paşam hem şlde çeyrek istiyor hem ligde şampiyonluk bir de yetmiyor 18 19 yaşında wonderkid üretim merkezi olacağız. Şu dediğini fm de hilesiz 4 sezonda anca yapıyorsun ne anlatıyonuz yav siz.

Yönetimin yapacağı işleride hocaya yıkıyonuz. Yönetimde öyle bir iş yapamaz o kadar kurumsal ve bilgili bir yapımı mı var sanki. İyi kötü başarılı devam ediyoruz fantezik hayalleriniz yordu. Ne yaşadınız ülkeden bir haberiniz var ne tuttuğunuz takımın ortamından. çocuk gibi zırlama başka bir şey yok.

Dünyada bile öyle bir kurumsal kulüp yok her takımın inişi çıkışı, tutmayan projeleri dolu. Sürekli tepe noktada devam eden takım yok. Sen 100m transfer bütçesine daha yeni ulaştın o da osimhen gibi fırsat sayesinde. Her sezon böyle bütçede harcayamazsın senin telafi edecek yayın gelirin yok. Seneye bir şamp olamasak tepelaklığız nerdeyse bir tık abartıyorum ama öyle. Senin risk alma şansın yok garanti gitmek zorundasın. Sallıyorum ismi nevzat mutlu olacak diye noname genci ilk 11 yapamazsın.
okudukça gözümde şöyle oldun ağzına sağlık reis.

🗣️ John Cena: "Galatasaray'dan bir futbolcu gol attıktan sonra sevincimi yapmıştı. Sosyal medya sayesinde gördüm ve o an kendi hesabımda paylaşmak istedim.”

🗣️ “Galatasaray'ın adını sıkça duymuştum ama takip etmiyordum. O günden sonra fırsat buldukça derbileri ve Şampiyonlar Ligi maçlarını izledim.”

🗣️ “Özellikle stattaki gürültü beni çok etkiledi. Televizyondan izlerken bile sesi kısmak zorunda kaldım. Bunu daha önce hiçbir maçta yaşamadım.”

🗣️ “Bir gün fırsat bulursam İstanbul'a gelip Galatasaray Stadı'nda maç izlemeyi çok isterim.”

okudukça gözümde şöyle oldun ağzına sağlık reis.

yorulduk ahbab. bugün okan hoca başta diye değil herhangi bir hoca kim olursa bu konuda baskıya alınmamalı. başarısız adamın duramıyacağı ortamda geliştirmeci yapı kuralım işi polyanalık geliyor. bu geliştirme işine en son fatih hocayı yedi kulüp duraydınız hocanın arkasında 1 sene bile sabır edilmedi. Öyle de bir konuşuluyor ki barışı, boeyi, yunusu sanki ağaç kavuğunda gelişti. en pik noktaları okan hoca ile. her sezon zaten 4 5 tane wonderkid üreten hoca varsa söylenilsin tapak gsnin başına getirek hemen. altyapının maç oynayacağı saha yok vay niye oyuncu çıkmıyor hoca oynatmıyor.

Yönetimi sevmem ama takdir ediyorum altyapı tesisini yapıyorlar, bittiği yıldan itibaren 5 sene içinde meyvelerini kesin alırız top seviye 2 tane çıkar türk. sağlam bir iş geliyor.

yorulduk ahbab. bugün okan hoca başta diye değil herhangi bir hoca kim olursa bu konuda baskıya alınmamalı. başarısız adamın duramıyacağı ortamda geliştirmeci yapı kuralım işi polyanalık geliyor. bu geliştirme işine en son fatih hocayı yedi kulüp duraydınız hocanın arkasında 1 sene bile sabır edilmedi. Öyle de bir konuşuluyor ki barışı, boeyi, yunusu sanki ağaç kavuğunda gelişti. en pik noktaları okan hoca ile. her sezon zaten 4 5 tane wonderkid üreten hoca varsa söylenilsin tapak gsnin başına getirek hemen. altyapının maç oynayacağı saha yok vay niye oyuncu çıkmıyor hoca oynatmıyor.

Yönetimi sevmem ama takdir ediyorum altyapı tesisini yapıyorlar, bittiği yıldan itibaren 5 sene içinde meyvelerini kesin alırız top seviye 2 tane çıkar türk. sağlam bir iş geliyor.
Ya bunlar La masia yi domates üretir gibi topçu üretiyor sanıyorlar. Hadi biz maliz uygulanıyoruz dünyada niye futbol kıtlığı var? Brezilyadan niye eskisi gibi topçu çıkmıyor diyince cevap yok. Simülasyon sanıyor hayatı herkes topçu yetiştirmeye bastım 90 günde pişecek takımı sirtlayacak. Yapma yav

kim diyor ilk 11e 18lik adamları doldur geleceğin süperstarını bul diye mahsus mu yapıyorsunuz anlamıyorum, en azından 20-30 maç kullanabileceğin 22-23 yaşlarında 4 tane adam bulacaksın alt tarafı. Sizin hayalinizde 40-50ye iki tane 10m maaşlı orta saha alıp torreirayla leminayı da rotasyonda kullanmak mı var mesela asıl imkansız olan bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt