Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.014
- 102.147
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hayırlı olsun
Tamam dostum4 yıl üst üste şampiyon olmamışız da sanki 4 yıldır son maçta ligde kalmışız gibi bir yorgunluk var bende.
Ozan Kabak ilk sahneye ciktiginda 2-3 penalti yaptirmamis miydi? Benim aklimda cok asiri elestiriler görmemisti diye kaldi. Sanki o hatalari Maicon yapacagina senin yapman daha iyi gibi mesajlar görmüstûm. Ve o sezonda sampiyonluk icin oynuyorduk

okudukça gözümde şöyle oldun ağzına sağlık reis.scout31 tayfa gidin fmde genç masterbasyonunuzu yapın ne kafa ütülediniz yav. Sizin daha tuttuğunuz takımdan haberiniz yok. Sana gelecek oyuncuda soru işareti olmayacak ne yetiştirmesi senin buna uygun ortamın mı var hala gerçeklikten kopuk gibi zırvalıyonuz. 1 maç mağlubiyete 4 sezondur şamp yapan hocayı kovuyorsunuz ağzınızı açınca. Paşam hem şlde çeyrek istiyor hem ligde şampiyonluk bir de yetmiyor 18 19 yaşında wonderkid üretim merkezi olacağız. Şu dediğini fm de hilesiz 4 sezonda anca yapıyorsun ne anlatıyonuz yav siz.
Yönetimin yapacağı işleride hocaya yıkıyonuz. Yönetimde öyle bir iş yapamaz o kadar kurumsal ve bilgili bir yapımı mı var sanki. İyi kötü başarılı devam ediyoruz fantezik hayalleriniz yordu. Ne yaşadınız ülkeden bir haberiniz var ne tuttuğunuz takımın ortamından. çocuk gibi zırlama başka bir şey yok.
Dünyada bile öyle bir kurumsal kulüp yok her takımın inişi çıkışı, tutmayan projeleri dolu. Sürekli tepe noktada devam eden takım yok. Sen 100m transfer bütçesine daha yeni ulaştın o da osimhen gibi fırsat sayesinde. Her sezon böyle bütçede harcayamazsın senin telafi edecek yayın gelirin yok. Seneye bir şamp olamasak tepelaklığız nerdeyse bir tık abartıyorum ama öyle. Senin risk alma şansın yok garanti gitmek zorundasın. Sallıyorum ismi nevzat mutlu olacak diye noname genci ilk 11 yapamazsın.
okudukça gözümde şöyle oldun ağzına sağlık reis.
Ya bunlar La masia yi domates üretir gibi topçu üretiyor sanıyorlar. Hadi biz maliz uygulanıyoruz dünyada niye futbol kıtlığı var? Brezilyadan niye eskisi gibi topçu çıkmıyor diyince cevap yok. Simülasyon sanıyor hayatı herkes topçu yetiştirmeye bastım 90 günde pişecek takımı sirtlayacak. Yapma yavyorulduk ahbab. bugün okan hoca başta diye değil herhangi bir hoca kim olursa bu konuda baskıya alınmamalı. başarısız adamın duramıyacağı ortamda geliştirmeci yapı kuralım işi polyanalık geliyor. bu geliştirme işine en son fatih hocayı yedi kulüp duraydınız hocanın arkasında 1 sene bile sabır edilmedi. Öyle de bir konuşuluyor ki barışı, boeyi, yunusu sanki ağaç kavuğunda gelişti. en pik noktaları okan hoca ile. her sezon zaten 4 5 tane wonderkid üreten hoca varsa söylenilsin tapak gsnin başına getirek hemen. altyapının maç oynayacağı saha yok vay niye oyuncu çıkmıyor hoca oynatmıyor.
Yönetimi sevmem ama takdir ediyorum altyapı tesisini yapıyorlar, bittiği yıldan itibaren 5 sene içinde meyvelerini kesin alırız top seviye 2 tane çıkar türk. sağlam bir iş geliyor.
Başarılarını devam ettirebildiler mi? Okan hocanın 5 tane lig şampiyonluğu var.Babacim hamza x2oglu da, ertugrul saglam da bursayla sampiyon oldu?