Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Peki ṣu soruma cevabin kac sampiyonluk olurdu? 2den fazla dersen okan buyuk hoca derim. Okan bu 4 sene boyunca febenin basinda olsa kac sampiyonluk alirdi? Bize de sirayla febedeki tdler tdlik yapacak
3 şampiyonluğu olurdu muhtemelen. Özellikle Tff'nin destekleri de aynı olacaksa bizdekinden daha rahat yaşardı bu şampiyonlukları.

Eren Dinkcinin sevgilisi lösemi oldu ve öyle durumdayken o düzelmeden Almanyadan baska yere gitmeye sicak bakmaz.

Konstantelias Yehovanin sahitlerinden ve biraz degisik kisiymis. Stuttgartla anlasma basamasina gelmisken son anlarda kaldigi yerden o kadar uzak yere gitmeyi istemiyormus diye R yapmisti.

This is İstanbul arkadaş ne konstantinapolisi

Getirilmeli. Bana göre izim oyuna da çok uygun olabilecek rotasyona çok iyi uyacak kanat olur. Kutucu yerine kendisinin gelmesi bize rotasyonda +1 katar.

Geçen sene iyi değildi sakatlık geçirdiği için maçlara çıkamadı diye hatırlıyorum. Son durumunu bilmiyorum ama 2024'te baya iyiydi. Ama kız arkadaşı kanser olduğu için gelmek isterler mi bilmem. Gelirse yerli havuzu açısından iyi transfer olur tabi sakatlığını da iyi atlattıysa.

Van Dijk mi Bruno Fernandes mi?
Bütçe sadece birine yettiği bir durumda ben çok kararsız kaldım

Peki ṣu soruma cevabin kac sampiyonluk olurdu? 2den fazla dersen okan buyuk hoca derim. Okan bu 4 sene boyunca febenin basinda olsa kac sampiyonluk alirdi? Bize de sirayla febedeki tdler tdlik yapacak
Federasyonun bu ittirmeleriyle 4 sene şampiyon olurdu fenerde...

Doruk Tecimer: "Serhou Guirassy'nin günden güne talepleri artıyormuş.. Aile bireyleriyle ilgili talepler, uçak biletleri vs. Fenerbahçe'nin burada hangilerini karşılayıp karşılamayacağını bilmiyoruz. Bir yandan da işin Dortmund tarafı var, kapıyı 40 milyon € açtılar, 35 milyon € seviyelerine inildi. 2-3 hafta öncesine kadar daha pozitif haberler geliyordu, son dönemde sanki Fenerbahçe diğer alternatifleri de değerlendirecek gibi duruyor."

Doruk Tecimer: Fenerbahçe’nin gündemindeki Nathan Ake, Manchester City’den takım arkadaşı Ederson ile görüştü.

Ederson, Fenerbahçe ve İstanbul’dan övgüyle bahsetti. Dünya Kupası’nda bulunan Ake, ailesiyle ve temsilcisiyle irtibat halinde.

*Malang Sarr ile de görüşmeler devam ediyor.

Van Dijk
Khephren Thuram
Bruno Fernandes
Can Uzun
Kolo Muani

transferleriyle ŞL'de çeyrek-yarı final oynar mıyız?

Sol ayaklı sol stoper lazım ancak yabancı sınırı yine elimizi kolumuzu bağlıyor belki 23 yaş altı düşünebiliriz ama bu durumda tecrübesiz olacağı için yine Abdulkerim'i tercih edecek hoca

Yemek yenildiği iddia edilen Eren Dinkçi'nin menajeri aynı zamanda ismi bizimle geçen Taha Altıkardeş ve u23 ön libero Mukau'nun da menajeriymiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt