- 1 Ağustos 2009
- 47.025
- 49.323
- 4.878
Papeyi bilmem de Brahimi çok isterimPape ve Brahim paketi bizi ihya eder.
Hayalimdeki #10
Çevik. Sağlam dribblingci. Gole yakın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Papeyi bilmem de Brahimi çok isterimPape ve Brahim paketi bizi ihya eder.
Fabrizio bu kez patlayacak gibihere we go bekliyoruz o zaman durum bu sanırım şuan
Ekli dosyayı görüntüle 326413
maalesef kingrizio'nun herhangi bir konuda patlaması keyfimi kaçırır , beni de patlatırFabrizio bu kez patlayacak gibi
Pape"yi dün beğendin mi? ( sadece ilk 8 dakika izleyebildim )Pape ve Brahim paketi bizi ihya eder.
Evet iyi oyuncu oldugunu gosteriyor, yani olgun ve ne yaptigini bilen biri. Ayaklari temiz, devasa bir sey goruyorsun saha icinde hele o uzun bacaklari ile depar atinca herif birden uzuyor sanki.Pape"yi dün beğendin mi? ( sadece ilk 8 dakika izleyebildim )
şöyle düşünmek gerek son 2 şampiyonlukta osimhenin etkisi elbette çok fazladır.Osimhen in kiralık geldiği ilk sene icardi çaprazları kopardı.Osi olmasa şampiyonluk giderdi bence.santraforsuz kalırdık.bu sene lig özelinde Osi den ilk seneki kadar katkı alamadık .şampiyonlar ligini ayrı tutuyorum oradaki katkısı muazzam zaten..Rts sen inaniyormusun osimhen olmasa son 2 sene sampiyon olabilecegimize? Ben inanmiyorum, o yuzden osi td yapti okani diyorum. Ha sen genede sampiyon olurduk diyorsan eyvallah
Dediğin gibi olsa bu sefer takım daha ciddi - konsantre olacak o puan farkını kapattırmayacaktı belki de bakınız Fb 99 puan aldığında hocanın 102 puan alması. Yani senin dediğin gibi bakarsak dünyada her hocanın her şampiyonluğu için bir kılıf bulabilirim çok basit şekilde ben de rakip salaklığı, x oyuncu şampiyon yaptı şeklinde. Dünyada 4-4'lük hoca yok. Hocanın da hataları elbet fazlasıyla var ama başarılarının bu kadar küçültülmesi de normal değil.
Su cocuk iyi mi?
![]()
Giannis Konstantelias - Spelersprofiel 25/26
Giannis Konstantelias, 23, uit Griekenland ➤ PAOK Thessaloniki, sinds 2020 ➤ Aanvallend middenveld ➤ Marktwaarde: 22,00 mln. € ➤ * 5 mrt. 2003 in Volos, Griekenlandwww.transfermarkt.nl
1-2 sene önce ismi bizle anilmisti sankiSu cocuk iyi mi?
![]()
Giannis Konstantelias - Spelersprofiel 25/26
Giannis Konstantelias, 23, uit Griekenland ➤ PAOK Thessaloniki, sinds 2020 ➤ Aanvallend middenveld ➤ Marktwaarde: 22,00 mln. € ➤ * 5 mrt. 2003 in Volos, Griekenlandwww.transfermarkt.nl