Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Birisi Bjk'de şans geldi başarısız oldu gitti. Birisi GS'de şampiyon olduğu sezondan sonra devam etti. Gerek kendisi transfer istemedi gerek yönetimle anlaştı sonuçta yapamadı. Okan Buruk, Başak'ta yaptı sonra oğlunun hastalığı sebebiyle ara verdi geldi GS'de yaptı ve bunu da 4 senedir son sene Avrupa'da CL'de de son 16 yaparak devam etti. Ne hikmetse Okan hoca başarınca bu başarılar küçük görülür oldu tabi.Peki onlarda okan hocanin imkanlari varmiydi?
Mod olmuşsun yasak koyacak yetkin yokBurak Eren’in yasaklanması için adminlerle sıkı bir görüşme halindeyim. Bakalım sonuç ne olacak
Beni alıntılayıp durma hocam. Savcılığa vereceğim artıkMod olmuşsun yasak koyacak yetkin yok
Sana mod diyenin
Beni alıntılayıp durma hocam. Savcılığa vereceğim artık
Gözaltına alınırken aybars
Adminlerin arasında kara kedi var. Tier listesi daha Keramettin başkana sunulmadı. Haftaya son bir toplantı yapıp operasyona başlayacakları bilgisi geldi. Gsc de kimse yasaklama beklemesinBurak Eren’in yasaklanması için adminlerle sıkı bir görüşme halindeyim. Bakalım sonuç ne olacak
Soruma cevap degil bu yazdiklarin. Onlarda okan kadar transfer yapabildimi? Ben cvp vereyim yapamadilar. Istedi istemedi orasiyla ilgilenmiyorumBirisi Bjk'de şans geldi başarısız oldu gitti. Birisi GS'de şampiyon olduğu sezondan sonra devam etti. Gerek kendisi transfer istemedi gerek yönetimle anlaştı sonuçta yapamadı. Okan Buruk, Başak'ta yaptı sonra oğlunun hastalığı sebebiyle ara verdi geldi GS'de yaptı ve bunu da 4 senedir son sene Avrupa'da CL'de de son 16 yaparak devam etti. Ne hikmetse Okan hoca başarınca bu başarılar küçük görülür oldu tabi.
Vallah uyeler kapatin gitsin diyorlar gibime geliyor, beklemezdim.Like daha cok. Kapat gitsin
Kapat kapat. Yoksa burda millet birbirini kesecekVallah uyeler kapatin gitsin diyorlar gibime geliyor, beklemezdim.
Nasıl orası ile ilgilenmiyorsun? Başarısız olmuşlar sonunda. Diğeri ise 5 tane şampiyonluk yaşamış. Peki Okan Buruk kadar transfer yapanlar onun kadar başarılı oldu mu? Bakınız rakiplerin TD'leri.Soruma cevap degil bu yazdiklarin. Onlarda okan kadar transfer yapabildimi? Ben cvp vereyim yapamadilar. Istedi istemedi orasiyla ilgilenmiyorum
Tier listesi kısık ateşte güncelleniyorAdminlerin arasında kara kedi var. Tier listesi daha Keramettin başkana sunulmadı. Haftaya son bir toplantı yapıp operasyona başlayacakları bilgisi geldi. Gsc de kimse yasaklama beklemesin
Gsc tier listte frene bastı.
İnlesin tüm ülke zaferinle şanlı GALATASARAY..