Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANK nin okan buruk roportajina reklam verdiler, onemli cumleler var orda hocanin kullandigi.

Peki onlarda okan hocanin imkanlari varmiydi?
Birisi Bjk'de şans geldi başarısız oldu gitti. Birisi GS'de şampiyon olduğu sezondan sonra devam etti. Gerek kendisi transfer istemedi gerek yönetimle anlaştı sonuçta yapamadı. Okan Buruk, Başak'ta yaptı sonra oğlunun hastalığı sebebiyle ara verdi geldi GS'de yaptı ve bunu da 4 senedir son sene Avrupa'da CL'de de son 16 yaparak devam etti. Ne hikmetse Okan hoca başarınca bu başarılar küçük görülür oldu tabi.

Şu başkanın her sene transfer döneminde tüm oyuncular Gs'nin planlamasını bekleyecekmiş gibi davranması öldürüyor ya gülmekten :D

Burak Eren’in yasaklanması için adminlerle sıkı bir görüşme halindeyim. Bakalım sonuç ne olacak
Adminlerin arasında kara kedi var. Tier listesi daha Keramettin başkana sunulmadı. Haftaya son bir toplantı yapıp operasyona başlayacakları bilgisi geldi. Gsc de kimse yasaklama beklemesin
Gsc tier listte frene bastı.

İnlesin tüm ülke zaferinle şanlı GALATASARAY..

Beşiktaş, Maiconla anlaşmak üzere.

Kaka’yı kiralayabilir.

Hamit Altıntop transferi de perşembeden önce açıklanmaz ama Hamit, Beşiktaş’ın da kaptanı olacak.

Gelelim yabancılara....

Forlan bitti.

Kaynak: Burak EREN

Bu arada Kavukçu eğer transfer yetkilisi olursa Haluk Yürekli'ye ithafen.

Birisi Bjk'de şans geldi başarısız oldu gitti. Birisi GS'de şampiyon olduğu sezondan sonra devam etti. Gerek kendisi transfer istemedi gerek yönetimle anlaştı sonuçta yapamadı. Okan Buruk, Başak'ta yaptı sonra oğlunun hastalığı sebebiyle ara verdi geldi GS'de yaptı ve bunu da 4 senedir son sene Avrupa'da CL'de de son 16 yaparak devam etti. Ne hikmetse Okan hoca başarınca bu başarılar küçük görülür oldu tabi.
Soruma cevap degil bu yazdiklarin. Onlarda okan kadar transfer yapabildimi? Ben cvp vereyim yapamadilar. Istedi istemedi orasiyla ilgilenmiyorum

Soruma cevap degil bu yazdiklarin. Onlarda okan kadar transfer yapabildimi? Ben cvp vereyim yapamadilar. Istedi istemedi orasiyla ilgilenmiyorum
Nasıl orası ile ilgilenmiyorsun? Başarısız olmuşlar sonunda. Diğeri ise 5 tane şampiyonluk yaşamış. Peki Okan Buruk kadar transfer yapanlar onun kadar başarılı oldu mu? Bakınız rakiplerin TD'leri.

Adminlerin arasında kara kedi var. Tier listesi daha Keramettin başkana sunulmadı. Haftaya son bir toplantı yapıp operasyona başlayacakları bilgisi geldi. Gsc de kimse yasaklama beklemesin
Gsc tier listte frene bastı.

İnlesin tüm ülke zaferinle şanlı GALATASARAY..
Tier listesi kısık ateşte güncelleniyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt