Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetimin komple istifa etmesi gerekiyor şuan.Sebebi başka isimlerden yardım almayı bile kabul etmeyen sadece kafasına göre klüp yöneten dursun özbek ve yanındakilerle birlikte.Bir klüp bu kadar yavaş ve ne yapacağını bilmeden yönetiliyor.Her kim bir oluşumun başındaysa bizim ülkede tek kararları o verir ve herşeyden anladığını iddia eder.

Okan Buruk sacma bir hayal dunyasında yasıyor orası net. Baskan da kendisi de sampiyonlugu fener ve bjk nin rezilligi ile aldıgının farkında degil. Son 2 sezondur Osimhen yerine baska bir forvetin olsa sampiyon olabilir miydin acaba? Su an degerli dedigi Lemina yı bile almıyordu kendisi.
Ya gercekten bu kadar farkındalık dusuk ya da yönetimdeki sacmalıkları çözemedikleri icin Okan Hoca klasik yönetimi koruyor.
Yoksa Icardi haziran sonuna karar versin bekleyelim, DK bitsin bekleyelim, genc oyuncu ne ise yarar demek futbol cahilligidir.
İcardinin 11 oldugu her mac rezil oldun daha neyin pesindesin. Olur da kalırsa sezon ortası Interdeki gibi nefret objesine donusur kavga dövüs ayrılırız.
Yabancı yetistirme sen hocam da sonra trabzonun 5 milyona aldıgı adamı 45 milyona almaya calısırsın.

Pape"yi dün beğendin mi? ( sadece ilk 8 dakika izleyebildim )
Evet iyi oyuncu oldugunu gosteriyor, yani olgun ve ne yaptigini bilen biri. Ayaklari temiz, devasa bir sey goruyorsun saha icinde hele o uzun bacaklari ile depar atinca herif birden uzuyor sanki.

Bizim tam aradigimiz "holding midfielder" aslinda. Yaninda dogru oyuncular ile daha cok fark eder ayrica bizde Baris, Osi ve Sane varken bunlara diyagonal paslari atacak biride gerekiyor, bu isi de cok guzel yapiyor.

Rts sen inaniyormusun osimhen olmasa son 2 sene sampiyon olabilecegimize? Ben inanmiyorum, o yuzden osi td yapti okani diyorum. Ha sen genede sampiyon olurduk diyorsan eyvallah
şöyle düşünmek gerek son 2 şampiyonlukta osimhenin etkisi elbette çok fazladır.Osimhen in kiralık geldiği ilk sene icardi çaprazları kopardı.Osi olmasa şampiyonluk giderdi bence.santraforsuz kalırdık.bu sene lig özelinde Osi den ilk seneki kadar katkı alamadık .şampiyonlar ligini ayrı tutuyorum oradaki katkısı muazzam zaten..
Senin yaklaşımında Osi olmasa şampiyon olamazdık bu yüzden de osi okanı td yaptı.bence bu doğru bir korelasyon değil..bunu dünyada her teknik direktör için dersin o zaman.Bence İcardili ilk iki sene hoca oynanan oyuna kafa yoruyordu.icardi çok iyi bitirici idi ama yine osimhen tarzı değildi.Osimhen ile birlikte hocada oynanan oyuna kafa yorma olayı bitti sanki.işte önde baskı press defanstan uzun topları atayım barış ve osimhen her türlü fiziksel artısı ile rakibi hataya zorlar o hatalar ile sonuca giderim.alternatif bir şey göremedik çoğu zaman.hocada tembellik sezdim son 2 sene özelinde.osimhen var nasıl olsa tembelliği.
Ama 4 sene özelinde totalde hocanın artıları eksilerinden fazlaki şampiyonluk geliyor.Sadece transfer ,sadece iyi oluncu alarak şampiyonluk alınamaz.orada takım olma olgusu takımın kimyası oyuncu grubunu yönetme gibi durumlarda önemli oluyor.Yoksa elbette Okan hocanın eleştirecek eksileri var.

Polonya'da erasmus hayatı yaşar manitalar falan iyi gelir toparlar kendini Metehan.

Su araplar zaniolo alsa keske 10.M maas falan verip yav

Ilk maci Fenerle :asd:

1781699974563.webp

Peki ṣu soruma cevabin kac sampiyonluk olurdu? 2den fazla dersen okan buyuk hoca derim. Okan bu 4 sene boyunca febenin basinda olsa kac sampiyonluk alirdi? Bize de sirayla febedeki tdler tdlik yapacak
Dediğin gibi olsa bu sefer takım daha ciddi - konsantre olacak o puan farkını kapattırmayacaktı belki de bakınız Fb 99 puan aldığında hocanın 102 puan alması. Yani senin dediğin gibi bakarsak dünyada her hocanın her şampiyonluğu için bir kılıf bulabilirim çok basit şekilde ben de rakip salaklığı, x oyuncu şampiyon yaptı şeklinde. Dünyada 4-4'lük hoca yok. Hocanın da hataları elbet fazlasıyla var ama başarılarının bu kadar küçültülmesi de normal değil.

Su cocuk iyi mi?

FM 26'da bile adını duymadım bakayım..

Tamam baktım tamamen FM'ye göre söylüyorum; bunu alacağımıza Yusuf Yazıcı'yı alalım yerli kontenjanından daha iyi gider. Yusuf'un yunan versiyonu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt