- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Nevzhorse bu sefer Torreiradan kapak yemis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zamanında ayrilmadigimiz için efsanemiz Muslera ıslıklandı. Icardinin de isliklandiktan sonra tek taraflı sözleşme feshi yapmasını bekliyorlar herhalde. Sonra tazminat da öderiz bir güzel(olur mu olur)bence artık 10+4 diye ağlamasınlar
Nevzhorse bu sefer Torreiradan kapak yemis
Sakatken maas almasini biliyon ama niye sozlesme varken adamin kirasini odemiyon bi zeki sen misin abi
Pique aynı şekil Neymar'ı paylaştıktan sonra Neymar gitmişti Psg'ye.
kendine bakmayan icardi ve tripkolik torreira dan çıkıp daha iyilerini almalıyız
evet vermek zorunda, süresinden önce çıkarsa makul süre kira ödemeye devam etmek zorunda kiracısözleşme dediğin kontrat lan. kiraladığın evden çıkarken 3 ay daha kontrat var diye 3 aylık kira veren keriz var mı?
Valla torreira paylasimi kendi istegini yansitiyor da olabilir "ikna ettim knkayi" gibisinden
Cunku ask mesk islerinden darbe yiyen torriera kankasinin da gitmesi halinde iyice depresyona baglayabilir.
dizi gibi takim olduk. Daha 1 ay olmadi yeni yoentimden birisi cikip "cocuk oyuncagi degil bu isler" diyemiyor mesela.
peki kalan süre içerisinde kiracı başkasına kiralayabilir mi evi?evet vermek zorunda, süresinden önce çıkarsa makul süre kira ödemeye devam etmek zorunda kiracı
Ben savunmuyorum ki yav, torreira boyle paylasim yapmasindaki kafayi dusunuyorum biraz.Neyine ikna ediyor isteyeni mi var ya, kendisini Gsden önde tutan tuhaf fanlarından başka herkes adamın futbolu bıraktığını görüyor, gittiği yerde Gsdeki gibi kafasına göre takılamaz ve çalışmak zorunda kalırsa bir nebze iş yapar ama Gsyi sallamıyor belli değil mi, Türk Milli Takımının Dünya kupasına katılmasında dahi kendini pay sahibi zanneden biri sevmiyoruz