Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nevzhorse bu sefer Torreiradan kapak yemis

Aynısı

Ekli dosyalar

• HLKIMaeXkAAnb33.webp
    HLKIMaeXkAAnb33.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 21
Yonetimin iletisimi, aksiyonsuzluklari goz dolduruyor gene.

Ask acisi diye magazinle gundeme gelen topcundan transfer surecine dair spoiler aliyoruz.

Nevzatın Dursunu arayıp Torreiranın storysine rağmen Icardinin gönderildiği öğrenildi tweeti atmasi lazim

bence artık 10+4 diye ağlamasınlar
Zamanında ayrilmadigimiz için efsanemiz Muslera ıslıklandı. Icardinin de isliklandiktan sonra tek taraflı sözleşme feshi yapmasını bekliyorlar herhalde. Sonra tazminat da öderiz bir güzel(olur mu olur)
Ben böyle saçmalığı bir bizde bir de premier lig kulüplerinde görüyorum.

İcardi kalıyorsa da simdi kalmaz once ilk kampı sahilden sevgilisyle poz vererek gecirmesi sonra kızları ile ilgili sorunları icin ikinci kampı kacırması lazım. O yuzden eylulde karar verir sonra kampa katılamadıgı icin hazır olmadıgıdan kotu oynamasını kabul etmemiz gerekir.
Su sartlarda bir de 5 milyon verip verip tutacaksak kendini az olan para mı da buna harcayamam artık formayı, bileti, gs+, dergiyi baskan kendisi alır benim yerime sonucta Icardiyi gondermis baskan olmamak istemek kolay degil

Nevzata yonetim agirlik koyuyor anlami cikartilacak tivit attirilmis gibi...

Valla torreira paylasimi kendi istegini yansitiyor da olabilir "ikna ettim knkayi" gibisinden

Cunku ask mesk islerinden darbe yiyen torriera kankasinin da gitmesi halinde iyice depresyona baglayabilir.

dizi gibi takim olduk. Daha 1 ay olmadi yeni yoentimden birisi cikip "cocuk oyuncagi degil bu isler" diyemiyor mesela.

Valla torreira paylasimi kendi istegini yansitiyor da olabilir "ikna ettim knkayi" gibisinden

Cunku ask mesk islerinden darbe yiyen torriera kankasinin da gitmesi halinde iyice depresyona baglayabilir.

dizi gibi takim olduk. Daha 1 ay olmadi yeni yoentimden birisi cikip "cocuk oyuncagi degil bu isler" diyemiyor mesela.

Neyine ikna ediyor isteyeni mi var ya, kendisini Gsden önde tutan tuhaf fanlarından başka herkes adamın futbolu bıraktığını görüyor, gittiği yerde Gsdeki gibi kafasına göre takılamaz ve çalışmak zorunda kalırsa bir nebze iş yapar ama Gsyi sallamıyor belli değil mi, Türk Milli Takımının Dünya kupasına katılmasında dahi kendini pay sahibi zanneden biri sevmiyoruz

Neyine ikna ediyor isteyeni mi var ya, kendisini Gsden önde tutan tuhaf fanlarından başka herkes adamın futbolu bıraktığını görüyor, gittiği yerde Gsdeki gibi kafasına göre takılamaz ve çalışmak zorunda kalırsa bir nebze iş yapar ama Gsyi sallamıyor belli değil mi, Türk Milli Takımının Dünya kupasına katılmasında dahi kendini pay sahibi zanneden biri sevmiyoruz
Ben savunmuyorum ki yav, torreira boyle paylasim yapmasindaki kafayi dusunuyorum biraz.

Adam 2 gun once soforune sariliyor ediyor, ece midir nedir magazin malzemesi olarak mesaj falan atiyor. Garip hallerde yani.

Boyle olacaksa ikiside ayrilmali acikcasi- icardiyi yolladin(dogru olan) sonra agustos basi Torreira "ben de kacayim ulkeme artik" triplerine girebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt