Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tek pozluk yorumlamadim diyorsun kritik anda siciyor diyorsun. Kaç kritik anda sıçtığını izledin ki. Hayatinda ikinci defa bu sabah izledin iste.
Yokki doğru düzgün işte, 1 sezonluk maçı bile yok izledigimde aha gördüm burada 50mlik 20 yaşında topcuysan atacan onu

yönetimin transfer beceriksizliğini dünya kupası maçlarıyla unuturuz derken 1 haftada elendik

abv @sinior. montella @merih_demiral @HaKaNCalhanoglu @imnewmessi_arda

Bu turnuva gösterdi ki Barış asla elit bir oyuncu değil ve o seviyelere çıkacak gibi de durmuyor. Can Uzun kendisinden çok daha iyi durumda şu an ayrıca daha genç. Barış'ı satıp Can Long'u almak lazım.

Bu transfer döneminde en çok bonservis ödeyeceğimiz oyuncu Can Uzun olacağını düşünüyorum bence hoca için olmazsa olmaz bir isim diğer isimler bonservissiz veya kiralık düşünülebilir

Bu turnuva gösterdi ki Barış asla elit bir oyuncu değil ve o seviyelere çıkacak gibi de durmuyor. Can Uzun kendisinden çok daha iyi durumda şu an ayrıca daha genç. Barış'ı satıp Can Long'u almak lazım.
barış belki o seviyeye çıkamaz ama bize yetiyor gibi düşünmek lazım üstat. başka oyuncuyu getirip çamurlu g.antep deplasmanında mücadele ettiremiyoruz ama barış o yönden hiç kaytarmıyor. böyle bir artısı da var.

ama ben solda değil sağda kullanırdım hocanın yerinde olsam. sağda daha etkili olduğunu düşünüyorum. bugün de bir iki top getirebildi sağ tarafta mesela. soldayken karşısında kapalı savunma olunca çok zorlanıyor.

zaten satmaya kalksak o istediğimiz paraları bulamayacağız bence. taraftar o konuda biraz yüksekten uçuyor. kullanmaya devam etmek daha doğru.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt