- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Mecbursunalmıyoz o halde iletirsin can a
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mecbursunalmıyoz o halde iletirsin can a
Yokki doğru düzgün işte, 1 sezonluk maçı bile yok izledigimde aha gördüm burada 50mlik 20 yaşında topcuysan atacan onuTek pozluk yorumlamadim diyorsun kritik anda siciyor diyorsun. Kaç kritik anda sıçtığını izledin ki. Hayatinda ikinci defa bu sabah izledin iste.
niyeMecbursun
Turansport sen misin musapMecbursun
Yabanci kurali selam diyor cünkü
O kim lanTuransport sen misin musap
Montellanin futbol bilgisi = Ahmet kolap
Ne bileyim bikac hesap varO kim lan
KesinlikleBatrakov’un kariyer bir anda kvaranın kariyere evrilecekmiş gibi geliyor. 20 ye falan veriyorlarsa her türlü riske girilir
Bitmedi?dünya kupası bittiğine göre artık transferler gelir
bizim yönetimin komik bahanelerine gönderme yaptım admirimBitmedi?
Okan Buruk: "Fransa-Arjantin finalini bekliyoruz"bizim yönetimin komik bahanelerine gönderme yaptım admirim
Yok kendi hesabim var fbjklilere sövüyorum. Alayindan blok yiyorum gururdurNe bileyim bikac hesap var
Bazen musap mi diyorum
barış belki o seviyeye çıkamaz ama bize yetiyor gibi düşünmek lazım üstat. başka oyuncuyu getirip çamurlu g.antep deplasmanında mücadele ettiremiyoruz ama barış o yönden hiç kaytarmıyor. böyle bir artısı da var.Bu turnuva gösterdi ki Barış asla elit bir oyuncu değil ve o seviyelere çıkacak gibi de durmuyor. Can Uzun kendisinden çok daha iyi durumda şu an ayrıca daha genç. Barış'ı satıp Can Long'u almak lazım.