Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimseyi satamayız. Satmaya değecek paralar teklif edilmeyecek
Elimizdekileri 3-5 kuruşa satıp daha kötülerini almaya gerek yok

FM'de eskiden Shadow Striker diye rol vardi. Can sanki o rola uyacak bir profilde.

Bize 10 numarada takımı oynatacak adam lazım

Can böyle bir profil değil, olabileceğini de sanmam.
Brighton'da Enciso şans bulamazken alacaktık. Herifi 9.5 milyona çektiler. Bu kodumun iş bilmez yönetiminden gına geldi. Scout departmanına da ayrı giricem.

enciso'ya ne dersin admirim chelsi denen futbolcu öğütme makinesi peşindeymiş
Brighton’da bekleneni verememişti Stra dönemi iyi geçince salça olurlar normal da büyük takımdaki ana rol olmayı kaldırabilir mi bilemiyorum. Bir de onlardan oyuncu almak zor

Bernardo bize gelse Can ile işimiz olmayacaktı

Şimdi Can ile ilgileniyoruz

İkisi dünyanın en alakasız futbolcusu mevkisinde

Devre arası Guaye ile ilgileniyoruz sonra Oulai için teklif yapıyoruz

Bu örnekler de bir düzine çıkar saysak

Biz ne istediğimizi de bilmiyoruz ki

net bir oyunumuz yok çünkü

ön alan presi bir topsuz oyun taktiği aslında

bir oyun olanı bir strateji değil

tanınlanabilir tek yönümüz bu

Genç topçu alalım ve geliştirelim, sabredelim. Sürdürülebilir bir yapı elde edelim. Burada bunun muhabbetini devamlı yapan arkadaşlar da olası başarısızlıkta hocaya istifa vs diye tepki göstermesin. Sabırsa sabır. Biz burada anlaşsak da umumi vaziyet kesinlikle böyle olmayacak gerçi ama neyse. Gerçeklikten kopuk geliyor bu yorumlar bana. Gençlere yatırım yapan Fatih hocayı 6-7 ayda yediğiniz gibi Okan hocayı da yersiniz.

Brighton'da Enciso şans bulamazken alacaktık. Herifi 9.5 milyona çektiler. Bu kodumun iş bilmez yönetiminden gına geldi. Scout departmanına da ayrı giricem.
Strasbourg aldı mı direkt, ben kiraladı sanıyordum. Mantıklı iş yapmışlar.

Ne topçuydu arda da ya

Önceki sezonda da Liverpool maçlarında benzer oynamamış mıydı, deplasede 3-2 kaybettiğimiz özellikle

Bizdeki son dönemlerinde de çok sakatlık yaşadı vs ama milli takımda döktürüyordu sürekli hatta tepki vs de almıştı o dönem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt