Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.899
- 21.008
- 2.233
Bu saatten sonra kimse almaz.saneyi satabilsek piyango olacak ya
büyük bir sıkıntı bekliyor bizi
Verimliliğini biraz daha arttırır isek fazla sorun olmaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu saatten sonra kimse almaz.saneyi satabilsek piyango olacak ya
büyük bir sıkıntı bekliyor bizi
enciso'ya ne dersin admirim chelsi denen futbolcu öğütme makinesi peşindeymişBize 10 numarada takımı oynatacak adam lazım
Can böyle bir profil değil, olabileceğini de sanmam.
Bunlara ek o parada bir adam olduğunu da düşünmüyorum.Bize 10 numarada takımı oynatacak adam lazım
Brighton'da Enciso şans bulamazken alacaktık. Herifi 9.5 milyona çektiler. Bu kodumun iş bilmez yönetiminden gına geldi. Scout departmanına da ayrı giricem.Bize 10 numarada takımı oynatacak adam lazım
Ahhhhh ulan ahhhhhh abv yönetim gibienciso'ya ne dersin admirim chelsi denen futbolcu öğütme makinesi peşindeymiş
ben doğru düzgün izmemiştim milli maçlarda gördüm harbiden iyi topçu teknik kapasitesi çok yüksekAhhhhh ulan ahhhhhh abv yönetim gibi
Neden futbolBize 10 numarada takımı oynatacak adam lazım
Brighton’da bekleneni verememişti Stra dönemi iyi geçince salça olurlar normal da büyük takımdaki ana rol olmayı kaldırabilir mi bilemiyorum. Bir de onlardan oyuncu almak zorenciso'ya ne dersin admirim chelsi denen futbolcu öğütme makinesi peşindeymiş
Bernardo bize gelse Can ile işimiz olmayacaktı
Şimdi Can ile ilgileniyoruz
İkisi dünyanın en alakasız futbolcusu mevkisinde
Devre arası Guaye ile ilgileniyoruz sonra Oulai için teklif yapıyoruz
Bu örnekler de bir düzine çıkar saysak
Biz ne istediğimizi de bilmiyoruz ki
Strasbourg aldı mı direkt, ben kiraladı sanıyordum. Mantıklı iş yapmışlar.Brighton'da Enciso şans bulamazken alacaktık. Herifi 9.5 milyona çektiler. Bu kodumun iş bilmez yönetiminden gına geldi. Scout departmanına da ayrı giricem.
Ne topçuydu arda da ya