Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
Sonra da gelen oyuncuların neredeyse tamamı tutmuyor iştenet bir oyunumuz yok çünkü
ön alan presi bir topsuz oyun taktiği aslında
bir oyun olanı bir strateji değil
tanınlanabilir tek yönümüz bu
Sonra da gelen oyuncuların neredeyse tamamı tutmuyor iştenet bir oyunumuz yok çünkü
ön alan presi bir topsuz oyun taktiği aslında
bir oyun olanı bir strateji değil
tanınlanabilir tek yönümüz bu
Hayır dostum 200 milyon harcayalım herkesin şampiyon olabileceği ligte şampiyon olalımGenç topçu alalım ve geliştirelim, sabredelim. Sürdürülebilir bir yapı elde edelim. Burada bunun muhabbetini devamlı yapan arkadaşlar da olası başarısızlıkta hocaya istifa vs diye tepki göstermesin. Sabırsa sabır. Biz burada anlaşsak da umumi vaziyet kesinlikle böyle olmayacak gerçi ama neyse. Gerçeklikten kopuk geliyor bu yorumlar bana. Gençlere yatırım yapan Fatih hocayı 6-7 ayda yediğiniz gibi Okan hocayı da yersiniz.
Takımda en az 5 tane deve dişi gibi adam var zaten, FT takımında bir tane bile yoktu.Genç topçu alalım ve geliştirelim, sabredelim. Sürdürülebilir bir yapı elde edelim. Burada bunun muhabbetini devamlı yapan arkadaşlar da olası başarısızlıkta hocaya istifa vs diye tepki göstermesin. Sabırsa sabır. Biz burada anlaşsak da umumi vaziyet kesinlikle böyle olmayacak gerçi ama neyse. Gerçeklikten kopuk geliyor bu yorumlar bana. Gençlere yatırım yapan Fatih hocayı 6-7 ayda yediğiniz gibi Okan hocayı da yersiniz.
Çok mu ani oldu?Kolo Muani Juventus'a gidecek gibi görünüyor
Buna okey de alacağın genç oyuncuyu ilk hatasında perişan edecekler yine, yaşadık bunları yani olmayan bir şeyden bahsetmiyorum. Mevzu hocanın takımında papaz topçu olup olması değil ki, ne olursa olsun adama 1 sezon dahi dayanılmaması, ona bile tahammül edilemedi. Üstelik sırf Gs aleyhine yapıldığı 50 km öteden belli olan sınırı dahi savunuyor bazı arkadaşlar. Ben zaten genç oyuncu serpiştirilmesine, onun hata yapmasına ve yeri geldiğinde başarısızlığa da okeyim. Gel gelelim neler olacağını da öngörebiliyorum.Takımda en az 5 tane deve dişi gibi adam var zaten, FT takımında bir tane bile yoktu.
Mevzu sabır değil zaten iskelet kurmuşsun, aralara doğru gençleri serpiştireceksin.
Nhaga alıp Kaan'a daha fazla şans vermeyeceksin keza.
Geri dönüşü olmayan adamları sürekli alıp bir yere varılamayacağı aşikar.
Yerlerine genc oyuncular alinir yeter ki parayı dogru kullanalım ve profesyonel bir ekip olsun.İlk üçe giremeyiz bunları gonderirsen
Genç olmasa da paramparça ederlerBuna okey de alacağın genç oyuncuyu ilk hatasında perişan edecekler yine, yaşadık bunları yani olmayan bir şeyden bahsetmiyorum. Mevzu hocanın takımında papaz topçu olup olması değil ki, ne olursa olsun adama 1 sezon dahi dayanılmaması, ona bile tahammül edilemedi. Üstelik sırf Gs aleyhine yapıldığı 50 km öteden belli olan sınırı dahi savunuyor bazı arkadaşlar. Ben zaten genç oyuncu serpiştirilmesine, onun hata yapmasına ve yeri geldiğinde başarısızlığa da okeyim. Gel gelelim neler olacağını da öngörebiliyorum.
Buna okey de alacağın genç oyuncuyu ilk hatasında perişan edecekler yine, yaşadık bunları yani olmayan bir şeyden bahsetmiyorum. Mevzu hocanın takımında papaz topçu olup olması değil ki, ne olursa olsun adama 1 sezon dahi dayanılmaması, ona bile tahammül edilemedi. Üstelik sırf Gs aleyhine yapıldığı 50 km öteden belli olan sınırı dahi savunuyor bazı arkadaşlar. Ben zaten genç oyuncu serpiştirilmesine, onun hata yapmasına ve yeri geldiğinde başarısızlığa da okeyim. Gel gelelim neler olacağını da öngörebiliyorum.