Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Genç topçu alalım ve geliştirelim, sabredelim. Sürdürülebilir bir yapı elde edelim. Burada bunun muhabbetini devamlı yapan arkadaşlar da olası başarısızlıkta hocaya istifa vs diye tepki göstermesin. Sabırsa sabır. Biz burada anlaşsak da umumi vaziyet kesinlikle böyle olmayacak gerçi ama neyse. Gerçeklikten kopuk geliyor bu yorumlar bana. Gençlere yatırım yapan Fatih hocayı 6-7 ayda yediğiniz gibi Okan hocayı da yersiniz.
Hayır dostum 200 milyon harcayalım herkesin şampiyon olabileceği ligte şampiyon olalım

Bizim tudorcular öyle diyor yani

Genç topçu alalım ve geliştirelim, sabredelim. Sürdürülebilir bir yapı elde edelim. Burada bunun muhabbetini devamlı yapan arkadaşlar da olası başarısızlıkta hocaya istifa vs diye tepki göstermesin. Sabırsa sabır. Biz burada anlaşsak da umumi vaziyet kesinlikle böyle olmayacak gerçi ama neyse. Gerçeklikten kopuk geliyor bu yorumlar bana. Gençlere yatırım yapan Fatih hocayı 6-7 ayda yediğiniz gibi Okan hocayı da yersiniz.
Takımda en az 5 tane deve dişi gibi adam var zaten, FT takımında bir tane bile yoktu.

Mevzu sabır değil zaten iskelet kurmuşsun, aralara doğru gençleri serpiştireceksin.

Nhaga alıp Kaan'a daha fazla şans vermeyeceksin keza.

Geri dönüşü olmayan adamları sürekli alıp bir yere varılamayacağı aşikar.

Sane’nin performansı, singo’nun kronikliğe doğru gidişi, 10+4 kuralı derken son yılların en leş trans dönemine hazır olsun herkes bence

Takımda en az 5 tane deve dişi gibi adam var zaten, FT takımında bir tane bile yoktu.

Mevzu sabır değil zaten iskelet kurmuşsun, aralara doğru gençleri serpiştireceksin.

Nhaga alıp Kaan'a daha fazla şans vermeyeceksin keza.

Geri dönüşü olmayan adamları sürekli alıp bir yere varılamayacağı aşikar.
Buna okey de alacağın genç oyuncuyu ilk hatasında perişan edecekler yine, yaşadık bunları yani olmayan bir şeyden bahsetmiyorum. Mevzu hocanın takımında papaz topçu olup olması değil ki, ne olursa olsun adama 1 sezon dahi dayanılmaması, ona bile tahammül edilemedi. Üstelik sırf Gs aleyhine yapıldığı 50 km öteden belli olan sınırı dahi savunuyor bazı arkadaşlar. Ben zaten genç oyuncu serpiştirilmesine, onun hata yapmasına ve yeri geldiğinde başarısızlığa da okeyim. Gel gelelim neler olacağını da öngörebiliyorum.

Icardi ile yollar ayrıldı bence, güzel bir veda yapalım üstada.

Resmi açıklama gelmesi çok sürmez bence.

Bir tane 10 numara alın lan Allahini seven
Inceci şutu driplingi olan
Ceza sahasına giren
Bizim orta sahalar ceza sahasına girmeye korkuyor bir tane adam olsa ligte puan kybetmezsin
Toreira az girdi üst üste kaç gol atti
Lemina girince atiyor
Saraya fırsat geliyor atamıyor
Bir tane ofansif orta saha çok şey istemiyoruz

İcardiye şampiyonluk kutlamasında hakettiği uğurlamayla birlikte veda edilmesi gerekiyodu. Şu 1 aylık süreç iki taraf için de gereksiz oldu.

Fmde ben de 28-29 yaşına gelen adamı durduk yere satıp özellik filtreleyip yerine genç alıyorum

Reelde bunun bi karşılığı yok

Hatta oyunda da yok başarılı takımın 4-5 oyuncusunu değiştirince dağılıyor

Buna okey de alacağın genç oyuncuyu ilk hatasında perişan edecekler yine, yaşadık bunları yani olmayan bir şeyden bahsetmiyorum. Mevzu hocanın takımında papaz topçu olup olması değil ki, ne olursa olsun adama 1 sezon dahi dayanılmaması, ona bile tahammül edilemedi. Üstelik sırf Gs aleyhine yapıldığı 50 km öteden belli olan sınırı dahi savunuyor bazı arkadaşlar. Ben zaten genç oyuncu serpiştirilmesine, onun hata yapmasına ve yeri geldiğinde başarısızlığa da okeyim. Gel gelelim neler olacağını da öngörebiliyorum.
Genç olmasa da paramparça ederler

Sane’ye neler denildi koca sezon keza Osimhen’e bile neler denildi

İlk geldiği sezon Mertens’e neler söylendi

Bunun genç olmayla ilgisi yok.

Genç diye Jelert getirirsen ona her laf edilir.

ben genç oyuncuyu linç etme olayının tam olarak ne zaman olduğunu gerçekten bilmiyorum

bu da bir şehir efsanesi gibi geliyor bana

marcao boey kerem barış semih arda ozan yunus vb tam olarak ne zaman linç edildi mesela

tam tersi insanların hoşgörüsü de oldu

çok kötü performans gösteren oyuncuya ise yaştan bağımsı tepki hep oluyor zaten

zahaya günaya falcaoya da linç oldu o zaman yaşlı da almayalım

şu an takımın zaten 10-15 tane üst düzey tecrübeli oyuncusu var daha da alınabilir

ama 25 kişiden 2 tanesini 23 yaş altı alıp geliştirmek bu kadar zor olmasa gerek

city ve real bile şu anki galatasaray kadar hazır tüketim odaklı değil

en kötü akademilerinden adam çıkarıp oynatıyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt