Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben genç oyuncuyu linç etme olayının tam olarak ne zaman olduğunu gerçekten bilmiyorum

bu da bir şehir efsanesi gibi geliyor bana

marcao boey kerem barış semih arda ozan yunus vb tam olarak ne zaman linç edildi mesela

tam tersi insanların hoşgörüsü de oldu

çok kötü performans gösteren oyuncuya ise yaştan bağımsı tepki hep oluyor zaten

zahaya günaya falcaoya da linç oldu o zaman yaşlı da almayalım

şu an takımın zaten 10-15 tane üst düzey tecrübeli oyuncusu var daha da alınabilir

ama 25 kişiden 2 tanesini 23 yaş altı alıp geliştirmek bu kadar zor olmasa gerek

city ve real bile şu anki galatasaray kadar hazır tüketim odaklı değil

en kötü akademilerinden adam çıkarıp oynatıyorlar
marcao boey kerem barış semih arda ozan yunus full linç edildi lan kıvama gelene kadar. fanusta mı büyüdün

marcao boey kerem barış semih arda ozan yunus full linç edildi lan kıvama gelene kadar. fanusta mı büyüdün

ben linç edildiklerini görmedim

siz seçmece davranıyorsunuz

yunus kötü oynayınca eleştiriliyor da zaha eleştirilmiyor mu

şu an icardiye laf edilmiyor mu

tabiki eleştiri olur

Biz bu hizla sözde ilgilendimiz bütün oyuncular baska takimlara transfer olur, sonra yetis ya gardi ,yetis ya diger menajerler kazik atin bize, yeterki oyuncu bulun ,deriz her zamanki gibi.

marcao 3 e mi ne alınmıştı şampiyon yaptı , boey 1 milyona alınmıştı , kerem barış falan sıfır beklentiyle gelmişti keza
yıllık 15 milyon alan adamla sıfır beklentiyle alınan adamlara aynı muamele çekilmiceğini 5 yaşında ki çocuk bile bilir
eleştiri her zaman olur zaten takım şl alsada olur

Marcao linç falan edilmedi, geldiği sezon gayet pozitif bir etki yarattı zaten oturmuş takımda.

Boey de çok iyi girdi sezona, linç falan edilmedi sonrasında sakatlandı, döndüğü maç yine sakatlandı, döndü Barca maçında dahi taş gibi oynadı. Sonrasındaki ıvır zıvır lig maçlarında sallandı, yazın kilo aldı diye eleştirildi o kadar.

Kerem eleştirildi, sebebi de genç olması değil aldığı topların çoğunu kaybetmesiydi, hala da kaybediyor, onun dışında ilk sezonunda herkes oynasın diye yazıyordu.

Barış’a da öyle bir tepki hatırlamıyorum, ikinci lig topçusu diyorlardı onu diyen hala aynı şeyleri söylüyor.

Ozan 3 ay oynadı Avrupa’ya gitti, saçma sapan penaltılar yaptırsa bile arkasında duruldu, FT istifa edecekti gönderildi diye.

Hangi Arda? Turan mı? Deliriyordu herkes Arda oynasın diye, ne linci

Semih Kaya da öyle, ilk oynadığı dönem herkes arkasındaydı, zamanla Ujfa gidince geliştiremedi kendisini.

Bir Yunus tepki almıştır o da altyapılarda estirip uzun süre yukarıda bekleneni veremedi diye ama ilk çıktığı dönem gayet desteklenen bir adamdı.

Arda Ünyay’ı gittin en kritik maçlarda üst üste koydun, hepsinde hata yaptı, tabii eleştirilecek.

Sanki olayları biz yaşamamışız gibi linç edildi hikayesi falan anlatmayın. Linç edilen Morutan vs idi onda da farklı sebepler vardı.

ben linç edildiklerini görmedim

siz seçmece davranıyorsunuz

yunus kötü oynayınca eleştiriliyor da zaha eleştirilmiyor mu

şu an icardiye laf edilmiyor mu

tabiki eleştiri olur
Dediklerinin hiçbiri linç fln edilmedi

Arda dışında linç edilen yok o da kötü yani normal :asd:
Hepsinden bi kaç örnek sadece
ligin en kötü sağ beki filan heralde

senin gibi topçunun tea

2. lige postalanmalı

Omar bundan net iyi.

Mariano linnes den nerelere geldik .

valla luyındama ve bu serdarın tırnagı etmez

Trabzon ve Benfica maçları olmak üzere iki önemli maçta da berbattı. Küçük maçlarda övmeye devam edin siz.

Fenerbahçe'deki sadık patlar diye bekliyordum bu patladı.

Kerem nasıl linç edilmedi bu arada lan?

Kimin torpiliyle geldi Allah bilir. Semih Kaya v2

Peki size su sekilde bir soru sorayim

varane cok hata yapmis etmis bilmem ne , hay hay , sorum basit .. varane madrid e transfer oldugunda ozan in su anki yasindaydi

madrid su an ozan i bu yasta alip CL de oynatir mi sizce ? Sorum bu kadar

yav ne demek moral bozma antrenman maçı mı bu
kendini bildi bileli top oynayan adamlar bunlar
ajaxtaki çocuk da bunla yaşıt sayılır ay farkı var; eleman fişek gibi. El bebek gül bebek yetiştiriz eyvallah da, her hata yaptığında bizim altyapıdan zaten çıkmıyor kafasında mı takılacaz?

bu mecralara henüz hazır değilse, yollarsın bir takıma pişirtir geri getirir koyarsın yıllarca oynar.

Hatirladigim Berkanin icinden geciliyordu. Cicildau morutan, daha once yigit gokoglan vardi geldi 4M mu ne. Ona da sovuluyordu. Nelssona da sövüldü son donemler o da hicbir sey olmadi gittigi yerlerde de ztn. Yunus keza, adana demirspor macerasi olmasa ztn silinip gidecekti. Bruma halı saha topcusuydu sosyal medyaya gore. Sara genc oyuncu sayiliyorsa cok kufur yiyordu. Ki hâlâ yiyor. Keremi soylemeye gerek yok.

Aklima gelirse guncellerim

Marcao linç falan edilmedi, geldiği sezon gayet pozitif bir etki yarattı zaten oturmuş takımda.

Boey de çok iyi girdi sezona, linç falan edilmedi sonrasında sakatlandı, döndüğü maç yine sakatlandı, döndü Barca maçında dahi taş gibi oynadı. Sonrasındaki ıvır zıvır lig maçlarında sallandı, yazın kilo aldı diye eleştirildi o kadar.

Kerem eleştirildi, sebebi de genç olması değil aldığı topların çoğunu kaybetmesiydi, hala da kaybediyor, onun dışında ilk sezonunda herkes oynasın diye yazıyordu.

Barış’a da öyle bir tepki hatırlamıyorum, ikinci lig topçusu diyorlardı onu diyen hala aynı şeyleri söylüyor.

Ozan 3 ay oynadı Avrupa’ya gitti, saçma sapan penaltılar yaptırsa bile arkasında duruldu, FT istifa edecekti gönderildi diye.

Hangi Arda? Turan mı? Deliriyordu herkes Arda oynasın diye, ne linci

Semih Kaya da öyle, ilk oynadığı dönem herkes arkasındaydı, zamanla Ujfa gidince geliştiremedi kendisini.

Bir Yunus tepki almıştır o da altyapılarda estirip uzun süre yukarıda bekleneni veremedi diye ama ilk çıktığı dönem gayet desteklenen bir adamdı.

Arda Ünyay’ı gittin en kritik maçlarda üst üste koydun, hepsinde hata yaptı, tabii eleştirilecek.

Sanki olayları biz yaşamamışız gibi linç edildi hikayesi falan anlatmayın. Linç edilen Morutan vs idi onda da farklı sebepler vardı.
2-3 örnek bulup attım aşağıya. Turan değil benim dedim Ünyay.

Hatirladigim Berkanin icinden geciliyordu. Cicildau morutan, daha once yigit gokoglan vardi geldi 4M mu ne. Ona da sovuluyordu. Nelssona da sövüldü son donemler o da hicbir sey olmadi gittigi yerlerde de ztn. Yunus keza, adana demirspor macerasi olmasa ztn silinip gidecekti. Bruma halı saha topcusuydu sosyal medyaya gore. Sara genc oyuncu sayiliyorsa cok kufur yiyordu. Ki hâlâ yiyor. Keremi soylemeye gerek yok.

Aklima gelirse guncellerim

bunların aynısını nzonzi seri zaha batshuayi icardi sara apokerim günay ziyech vb için de tonla bulursun

genç olmalarıyla alakası yok

Oulai, Diomande gibi adamlar bulunur, arayan bulur.

Gençler gelmiyor üzerinden genç istememeyi mübah hale getiren kolpa bir hikaye uyduruldu ve bu empoze ediliyor.

Kimsenin Okan’a yabancı geliştir dediği yok, 250 m euroluk adam aldırdı son iki senede, sattırdığı bedel ne peki?

Bizim sonsuz gelirimiz yok, bu çizgiyi korumak istiyorsak geliştirici de olmak zorundayız.

Geçen sene bedelli ve Florya ihalesiyle gelen bedeller düzenli gelir değiller, her sene öyle bir oyuncuya trink 75 trink 30 trink 30 veremeyiz, sürece yayılmalı bazı şeyler ve denge olmalı.

Hele de dünyanın en aptalca maaş politikasını uygulayan takımlarından biriyken genç üzerinden ağlamak aptalların işi olur anca.
Şu yorumun doğruluğunu bilen gs taraftarın ya %10-15 geçmeyebilir.O yüzden aynı döngüde devam ediyor klüp hiçbir zaman sistemli bir yükselişe sahip değil olmazda bu yönetim ve hocanın düşünce yapısıyla,yakında yine düşeriz sportif olarak.

Yetenek gizli kalmaz mutlaka cikar ortaya sanki heis. Hadi bizde sorun vardi cikaramadik. Gittigi yerlerin hepsi mi sorunluydu

mentali epey zayıftı ama bilekleri çok iyiydi bence heis

doğru işlenebilseydi ii bişey çıkardı muht, yazık oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt