Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
images

Moriba fmde yaya toure oluyodu bi ara sonra o beklenen patlamayı yapamadı. U23e uyuyosa denenebilir bir risk

bu arada neye yalan dediği mechul. oyuncuyla ilgi yok mu yoksa fiyat bilgisi mi yalan

@Keramettin TANRIVERDİ

de bruyne ilk çıktığında can uzuna benzer bir profildi hatta kanat forvete daha yakındı

ama onu işledi pep harika bir 8-10 box to box bir oyuncu yaptı

oyuncu geliştirmek veya emek vermek dediğim şey aslında bu

sadece genç alıp yetiştirmek değil

oyuncuyu 25 yaşında bile evirebilirsin

burak yılmaz kanat forvet hatta merkez orta saha deneniyordu trabzona kadar

maalesef türk hocalarda bu çok nadir oluyor ki ben sadece fatih hocada ve şenol hocada hatırlıyorum bunu

maalesef okan hocanın bu anlamda bireysel dokunuşları yok

boey barış gibş gelişimi gösteren oyunculara katkısı yok diyemem ama bu teknik dokunuş değil de daha çok güven aşılamak, iyi antrenman yaptırmak gibi dokunuşları

can da zamanla oyunu yöneten bir oyuncuya evrilebilir bence o kumaşı var
İlk çıktığı dönem kanattı da hep hazırlayıcı bir adamdı KDB. Chelsea’de çöpe atılınca Wolfsburg’da gösterdi kendini ama orada da 10 numaraydı ve sallamak istemem ama 32 asist mi ne yapmıştı, sonra gitti City’e, Pellegrini vardı hatta o da direkt 10 no oynatmıştı.

Can bence değerlendirici bir profil, net bir Ilic kopyası gibi geliyor bana. Hazırlayıcı olabileceğini sanmıyorum ama çok da az izledim.

Moriba yaşıyor muymuş yav

Barcelona’da büyük potansiyel olarak görülürken oynıcam diye kaçıp gitmişti, orada bir bok olmaz demiştim.

O dönem çok hypelanan bir adamdı ama malın tekiydi yani yoksa Barca vazgeçmezdi zaten.

Ugurcan
Pina Davinson Batagov Jakobs
Oulai Gomes
Sane Nwaneri Rashford
Osimhen​

Statslook’a göre Camavinga ile istatistikleri benzer seviyede. Camavinga olmuyor demek ki bir de kurala uyduğu için istemiş olabiliriz.

Moriba videosu izledim orada bile birseye benzemiyor etrafı bomboşken attığı pası videoya koymuşlar, kestiği ama onda kalmayan topları videoya koymuşlar düşünün yokluğu 😁 fiyatta ucuz İspanya orta saha için yumuşak bir lig sanki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt