Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
15-20milyona topcu varmis demek. Al gelsin mevcut orta sahalarla dönuṣumlu oynarlar isteLa massia alt yapısına göre biraz kalas geldi ama taraftarları çok seviyor belli iş var
boyle daha iyi olmus. ama ben yine de 2 sene sonra satmak veya kiralamak zorunda kalacagım oyuncuya yatırım yapmazdım.Günceli bu
![]()
Mısır maçında vermiştim notunuFm bağımlısı deniz zorlu'nun listesininden ngov yaktı takımını kırmızı gorerek
Ngoy ne berbat herifmiş yav sorsan en az 40-50 isterler
bu arada neye yalan dediği mechul. oyuncuyla ilgi yok mu yoksa fiyat bilgisi mi yalan
İlk çıktığı dönem kanattı da hep hazırlayıcı bir adamdı KDB. Chelsea’de çöpe atılınca Wolfsburg’da gösterdi kendini ama orada da 10 numaraydı ve sallamak istemem ama 32 asist mi ne yapmıştı, sonra gitti City’e, Pellegrini vardı hatta o da direkt 10 no oynatmıştı.@Keramettin TANRIVERDİ
de bruyne ilk çıktığında can uzuna benzer bir profildi hatta kanat forvete daha yakındı
ama onu işledi pep harika bir 8-10 box to box bir oyuncu yaptı
oyuncu geliştirmek veya emek vermek dediğim şey aslında bu
sadece genç alıp yetiştirmek değil
oyuncuyu 25 yaşında bile evirebilirsin
burak yılmaz kanat forvet hatta merkez orta saha deneniyordu trabzona kadar
maalesef türk hocalarda bu çok nadir oluyor ki ben sadece fatih hocada ve şenol hocada hatırlıyorum bunu
maalesef okan hocanın bu anlamda bireysel dokunuşları yok
boey barış gibş gelişimi gösteren oyunculara katkısı yok diyemem ama bu teknik dokunuş değil de daha çok güven aşılamak, iyi antrenman yaptırmak gibi dokunuşları
can da zamanla oyunu yöneten bir oyuncuya evrilebilir bence o kumaşı var
Fati gibi buda baya buyuk potansiyel wonderkid diyolardi ikisinde de beklenen olmadi iste. Şimdiki durumu ne acabanasıl topçu bu morabi
Hocam aṣagilayinca gurur yapti herhalde
Hocam aṣagilayinca gurur yapti herhalde
orada sabah burada aksam iken de yapabilirdi herifin hesap ettigi şeylere bak ya djdjdhdbsbHocam aṣagilayinca gurur yapti herhalde
Batagov'un diz değişime uğradı 11'e koymaktan imtina edelimUgurcan
Pina Davinson Batagov Jakobs
Oulai Gomes
Sane Nwaneri Rashford
Osimhen