Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şu bruno ali naciye sövse keşke insta hikayeden falan

Bruno kadar kafana taş düşsün yalancı herif

Yahu güya paramız çok ama dursun hala yabancı kuralı değişsin diye bekliyor. Transfer yapmak için.

Şikecilerin güya parası yok. Üstüne 20 küsur yabancı oyuncuları var. Ama birini bile göndermeden hala transfer yapıyorlar.

Biz ise bekliyoruz.

Bir kere ya bir kere transfer dönemini insanı çatlamadan geçirseniz ne olur?

diouf fenerbahçe'ye hayırlı olsun
adamlar yapıyor

Boniface ortada kalacak gibi. Basaksehir olsam, Shomurodovu iyi bir fiyata Araplara kitleyebilirlerse onu düsük opsiyonla kiralamaya calisirdim. Kendini toparlarsa, ucuza kapip, Piatek ve Shomurodovdan sonra onuda Araplara sutlayabilirler.

millet burda sövüyor ben de mesafeli duruyorum ama sakin kafayla baktığın zaman 10+4 kuralı yüzünden bize en uygun yedek santrafor duran gibi görünüyor.

Adam her yerden mimlendi son şansı olduğunu biliyor, şikecilere karşı bilenmiş durumda ve belli ki bize gelmeyi çok istiyor, yazılan çizilen doğruysa alacağı ücret makul, burda osi’nin yedeği olacağını peşinen kabul etmiş vaziyette, okan’ın önceliği atletizme verdiği oyun planına uyacak bir herif ve +4 kontenjanına giriyor.

Sözleşmesine “herhangi bir disiplinsizlik durumunda kulüp tek taraflı fesih hakkına sahiptir” maddesi de eklenirse kendisinin transferi alınabillir risk kategorisine girer bence.

Bakalım İnter kime gidecek? Bir ara Singo alternatifleri arasında diye okumuştum. Ön sıralarda değil ama 3. alternatif deniyordu galiba.

20260624_152514.webp

Como'daki Ramon ile basabas takas yaparim ustune 5 milyon da para veririm

Alişan:“Geçen sene Galatasaray şampiyon olunca oğlum kendini yerden yere atıp bana dönüp 'Baba, bizi Allah mı Fenerbahçeli yaptı?' dedi. 'Hayır oğlum, deden yaptı' dedim.”

-------------------------------Uğurcan(Günay/Arda)---------------------------------
Sallai(Singo)--Sanchez(O.Kabak)--A.kerim(Ü.Akdağ/Lemina)--Jakobs(Eren/Kazım)
-----------------------Torreira(Lemina)--Camavinga(Nhaga)------------------------
BAY(Yunus/Sallai)-----------Reijnders(C.Uzun/U23)-----Ezzalzouli(A.Şimşir/C.Uzun)
----------------------------Osimhen(J.Duran/A.Yüzgeç)-------------------------------

Transferler: Camavinga, Reijnders, Ezzalzouli, Ozan Kabak, Ümit Akdağ, Scouting 10 No, Aral Şimşir, J. Duran
Gidenler: Nelsson, Jelert, Zaniolo, Icardi, Sara, Sane, Ünyay (Kiralık), Jankat (Kiralık), Metehan, Boey, Kaan Ayhan, İlkay, Noa Lang, Ahmed Kutucu, Armando (Kiralık), Asprilla, Cuesta, Frankowski

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt