Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaş sınırı her türlü yanlış ne aşağıdan ne yukarıdan hic bir farkı yok. Dünyada kimse yapmıyor bir bizim süper zekalı insanlar bunu akıl ediyor.

Türkiye'ye iyi oyuncu zaten kolay kolay gelmiyor bir de böyle kendi ayağımıza sıkıyoruz.

Abi ülkede bir kurumun başında olup da abi helal olsun diyeceğimiz bir herif yok yaw şaka gibi

Fatih hocamı TFF başkanı yapın da bari oradan yüzümüz gülsün

Yaş sınırı her türlü yanlış ne aşağıdan ne yukarıdan hic bir farkı yok. Dünyada kimse yapmıyor bir bizim süper zekalı insanlar bunu akıl ediyor.

Türkiye'ye iyi oyuncu zaten kolay kolay gelmiyor bir de böyle kendi ayağımıza sıkıyoruz.
Alt yapıya yatırımı zorunlu yapsalar daha iyi değil mi bunun yerine

İki adım ilerisini hesap edemeyen insanlar böyle ucube kurallar getiriyor. Mesela 5 yıldır Türkiye'de oynayan bir yabancı neden 'yerli' sayılmıyor hâlâ bu soru herhalde 20 yıldır falan aklımda dolaşıyor kimsede bilmiyor cevabını bence. Başka ülkelerde mesela öyle bir seçenek var ama bizde o da yok (EU dışı vatandaşlar için).

Muslera 14 yıl boyunca yabancı sayıldı, ne kadar saçma.

Alt yapıya yatırımı zorunlu yapsalar daha iyi değil mi bunun yerine
Ülke futbolun gerçekten ilerlemesini istiyorlarsa hem global dünyaya açılmamız gerek hemde yerli-yabancı ayrımcılığına son verilmeli.

Alt yapılarda yabancı çocuklar serbest olacak. Alt yapıya yatırım yapıp A takımda oyuncu oynatana ciddi teşvik sistemi getirilmeli.

Ben her sene yabancı kuralı kaç olacak sualini duymaktan bıktım bunlar hala bıkmadı.

Mesela genç yaşta Türkiye'ye gelip en az 5 sene burada oynayan oyuncu TR vatandaşı olabilmeli ve Milli takım yolu açılmalı. Forvet yok ülkede diyoruz o kadar siyahı oyuncu arasından bir tanesini Türk milli takım için hazırlardık şimdiye kadar.. Hitler'in ülkesinde , bir zamanlar Faşistlerin ülkesi olan Italyasinda bile siyahi oyuncular var biz neden korkuyoruz?

Yine bu şekilde muğlak bir transfer dönemi oluyor malesef :

20781 (2).webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt