Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.783
- 66.851
- 5.003
Hedefsiz takımlara gitmek istemeyen topçulardan liste yapmaya özen gösterelim lütfen.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kod yazcaksan mac al ya da hetzner'den vps kirala gecOyun için almıyorum ahb codexten bişeyler yapacağım 64gb ram var diye bundan alayım diye düşündüm çok da anlamıyorum tbh
Oyun için almıyorum ahb codexten bişeyler yapacağım 64gb ram var diye bundan alayım diye düşündüm çok da anlamıyorum tbh
16 sikinti olabilir kralfazla harcamana gerek yok heis o durumda, 32gb yeterli hatta 16 bile yetebilir abartı işler yok ise
Ahb ben de öyle düşünmüştüm ama çok iş var bana en az 48 al dedi codex zira son promptuma müteakip havale geçirdifazla harcamana gerek yok heis o durumda, 32gb yeterli hatta 16 bile yetebilir abartı işler yok ise
lokalde model runlamiyosan 48 overkill olurAhb ben de öyle düşünmüştüm ama çok iş var bana en az 48 al dedi codex zira son promptuma müteakip havale geçirdi
Pusht codex beni mi kekliyor anlamadım gerçi
cevizli sobiyet mi olur baskancevizli şöbiyet gibi nobet
Neden ki kamk mac neden daha iyi o konuda windows dezavantajı nekod yazcaksan mac al ya da hetzner'den vps kirala gec
windows isine sakin girme
cevizli sobiyet mi olur baskan
Baskanımiz Dünya kupasınin bitmesini bekliyorbir kulup dusunun 5 haftadir 1 oyuncusundan, cevap bekliyor hareket edebilmesi icin.
Sampiyonluk toreninde, guzel plaket ve ciceklerle gonderip, yerine coktan birine almak yerine, hala bekliyoruz.
Bi halt beklediği yokBaskanımiz Dünya kupasınin bitmesini bekliyor