Nasıl akıl tutulması abi? Siz neden sadece biz ligde oynuyormuşuz gibi davranıyorsunuz anlamıyorum ki. Avrupa'da şu saçma kuralı uygulayan bir tane ülke yok, biz kendi kendimizi yok ediyoruz resmen. Bu kuralı savunmanın en ufak bir mantığı olamaz, hayret ediyorum sadece ligde oynuyormuşuz gibi davranmanıza.
Yönetimi de Hoca'yı asla savunmuyorum, genç oyuncu illa ki bulunur ama onu al, bunu çek falan diye sanki çok basit işlermiş gibi anlatıyorsunuz. Şunu asla unutmayalım abi, belirli bir seviyenin üzerinde olan hiçbir genç oyuncu Türkiye'ye gelmek istemiyor, istemez zaten neden istesin. Sen belirli bir seviyenin altına odaklanmak zorundasın ve o seviyede ŞL'de oynayabilecek oyuncu sayısı git gide azalıyor. Çünkü muazzam bir rekabet var. Selam verdiğin kulüp en sıradan oyuncusuna 20 milyon istiyor. Bu ortamda Hoca'nın, dediğim gibi savunmamakla birlikte söylüyorum, yaşı biraz ileri olan ama üst düzeye yakın oyuncular alma konusunda elini rahatlatmak istemesinden daha anlaşılır bir şey yok. Yaşı biraz ileri dediğim de 27-30 arası yani, 35 değil. Bak elini rahatlatmak diyorum, takımı veteranlarla dolduralım demiyorum. Muhtemelen Hoca da demiyor. Ama bizim insanımız her şeyi siyah-beyaz diye sınıflandırmadan aklında tutamadığı için böyleymiş gibi davranıyor.