Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nasıl akıl tutulması abi? Siz neden sadece biz ligde oynuyormuşuz gibi davranıyorsunuz anlamıyorum ki. Avrupa'da şu saçma kuralı uygulayan bir tane ülke yok, biz kendi kendimizi yok ediyoruz resmen. Bu kuralı savunmanın en ufak bir mantığı olamaz, hayret ediyorum sadece ligde oynuyormuşuz gibi davranmanıza.

Yönetimi de Hoca'yı asla savunmuyorum, genç oyuncu illa ki bulunur ama onu al, bunu çek falan diye sanki çok basit işlermiş gibi anlatıyorsunuz. Şunu asla unutmayalım abi, belirli bir seviyenin üzerinde olan hiçbir genç oyuncu Türkiye'ye gelmek istemiyor, istemez zaten neden istesin. Sen belirli bir seviyenin altına odaklanmak zorundasın ve o seviyede ŞL'de oynayabilecek oyuncu sayısı git gide azalıyor. Çünkü muazzam bir rekabet var. Selam verdiğin kulüp en sıradan oyuncusuna 20 milyon istiyor. Bu ortamda Hoca'nın, dediğim gibi savunmamakla birlikte söylüyorum, yaşı biraz ileri olan ama üst düzeye yakın oyuncular alma konusunda elini rahatlatmak istemesinden daha anlaşılır bir şey yok. Yaşı biraz ileri dediğim de 27-30 arası yani, 35 değil. Bak elini rahatlatmak diyorum, takımı veteranlarla dolduralım demiyorum. Muhtemelen Hoca da demiyor. Ama bizim insanımız her şeyi siyah-beyaz diye sınıflandırmadan aklında tutamadığı için böyleymiş gibi davranıyor.

yabancı sınırı yerine ben olsam yerli oynatma zorunluluğu getirirdim

tamamen serbest olmasının trde yerli oyuncuyu tamamen bitireceğim düşünüyorum

sınırsız yabancı hakkı ama ilk 11de 2-3yerli, ilk 21de 6 yerli zorunluluğu

gurbetçileri yabancı sayarım

Yok artık 50 milyonun üzerinde para mı vermişler G. Ramos'a da bu para verilmez be. Piyasa yükselse de yok artık yani.

Milan mazide kalmış bir ekibe dönüştü artık. Yeni seviyeleri roma, lazio falan malasef

Uefa'nınki en doğru yöntem. Belli sayıda altyapıdan ve yerli yetiştirme oyuncu kadroda bulundurma zorunluluğu getirip altyapıyı teşvik edersin. Bunlarda bunu düşünecek akıl yok tabi

Yok artık 50 milyonun üzerinde para mı vermişler G. Ramos'a da bu para verilmez be. Piyasa yükselse de yok artık yani.

Daha dün Can Uzun için konuşurken Milan kolay kolay bir oyuncuya 50 üstü bonservis vermez demiştim.. 1 gün geçmeden afiyetle yedirdiler sözü. Verdikleri oyuncu da G. Ramos yani.

U23 yerine O30 yabanci kistilamasi getirsinler. Emekli Suudi Arabistan Light ligi itibarindan kurtulmaya yardim edebilir

ya bunlar sanchez'den iyi stoper alsınlar

beni BÖYLE DUVARDAN DUVARA VURUN
Hadi umarım sağdan sola.
kicking kung fu GIF by Tvoje Lice Zvuči Poznato

En iyisi forumda yazmaya devam et 😁

Milan ramosa bonuslarla 60-70 vermis cüs

Nasıl akıl tutulması abi? Siz neden sadece biz ligde oynuyormuşuz gibi davranıyorsunuz anlamıyorum ki. Avrupa'da şu saçma kuralı uygulayan bir tane ülke yok, biz kendi kendimizi yok ediyoruz resmen. Bu kuralı savunmanın en ufak bir mantığı olamaz, hayret ediyorum sadece ligde oynuyormuşuz gibi davranmanıza.

Yönetimi de Hoca'yı asla savunmuyorum, genç oyuncu illa ki bulunur ama onu al, bunu çek falan diye sanki çok basit işlermiş gibi anlatıyorsunuz. Şunu asla unutmayalım abi, belirli bir seviyenin üzerinde olan hiçbir genç oyuncu Türkiye'ye gelmek istemiyor, istemez zaten neden istesin. Sen belirli bir seviyenin altına odaklanmak zorundasın ve o seviyede ŞL'de oynayabilecek oyuncu sayısı git gide azalıyor. Çünkü muazzam bir rekabet var. Selam verdiğin kulüp en sıradan oyuncusuna 20 milyon istiyor. Bu ortamda Hoca'nın, dediğim gibi savunmamakla birlikte söylüyorum, yaşı biraz ileri olan ama üst düzeye yakın oyuncular alma konusunda elini rahatlatmak istemesinden daha anlaşılır bir şey yok. Yaşı biraz ileri dediğim de 27-30 arası yani, 35 değil. Bak elini rahatlatmak diyorum, takımı veteranlarla dolduralım demiyorum. Muhtemelen Hoca da demiyor. Ama bizim insanımız her şeyi siyah-beyaz diye sınıflandırmadan aklında tutamadığı için böyleymiş gibi davranıyor.
"onu al, bunu çek" demedim ErtuGS abi. bir önceki sene ile bu seneki sınır arasındaki tek fark 2 tane yabancı oyuncunun yaşının 23 altı olması. iki sezonda da 14 yabancı oynatabiliyorsun. ki geçen sene 10 yabancı ile cl grubundan çıkabildik. neyse aynı açıdan bakmıyoruz. tartışmanın lüzumu yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt