Okan Akcay
Kırmızı Üye
- 18 Ocak 2011
- 1.590
- 1.264
- 1.563
Icardi > Goncalo Ramos
Net..
Net..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En iyisi forumda yazmaya devam et![]()
en ufak sınır olmasa trde barış da ferdi de kerem de apokerim de 1 dk oynayamazdı en başta
Abi bu tarz sınırlamalarla ben altyapıdan oyuncu çıkarmanın artırılabileceğine inanmıyorum. Ben kısıtlama yerine teşvik sistemini düşünürüm. Daha önce de birkaç kez yazmıştım burada, belirli bir yaşın altında olan genç Türk oyuncuları oynattıkça teşvik alabildiğin bir sistem olmalı bence de. Ama ciddi paralara olmalı, öyle 100-200 bin Eurolar değil yani. Türk oyuncu, altyapından çıkıyorsa teşvik katlanmalı, oynadığı dakika arttıkça teşvik artmalı. Tabii bu sadece bir düşünce, oturur bazı şeyleri hesaplar sistemi geliştirip son şeklini verirsin.yabancı sınırı yerine ben olsam yerli oynatma zorunluluğu getirirdim
tamamen serbest olmasının trde yerli oyuncuyu tamamen bitireceğim düşünüyorum
sınırsız yabancı hakkı ama ilk 11de 2-3yerli, ilk 21de 6 yerli zorunluluğu
gurbetçileri yabancı sayarım
Abi kusura bakma sert üslupla yazdıysam. Seni itham etmek de değildi amacım ama şaşırdım yani bu kadar kötü bir kuralı bu gerekçeyle savunmana ve akıl tutulması demene. Hani yorumlarını en çok beğendiğim 2-3 kişiden biri olduğun için şaşırdım."onu al, bunu çek" demedim ErtuGS abi. bir önceki sene ile bu seneki sınır arasındaki tek fark 2 tane yabancı oyuncunun yaşının 23 altı olması. iki sezonda da 14 yabancı oynatabiliyorsun. ki geçen sene 10 yabancı ile cl grubundan çıkabildik. neyse aynı açıdan bakmıyoruz. tartışmanın lüzumu yok.
Yok yav ne demek. Ben Avrupa'da ilerlemenin yabancı sınırıyla direkt ilişkili olduğunu düşünmüyorum. Takımın CL'de en önemli katkı yapmış 3 oyuncusundan 2'si yerli bir açıdan bakarsak. Barış ve Uğurcan. Doğru tercihler ile 14 yabancı sayısı, tekrar altını çiziyorum, kontenjanı doğru kullanan için gayet yeterli. Biraz emek ve araştırma istiyor sadece.Abi kusura bakma sert üslupla yazdıysam. Seni itham etmek de değildi amacım ama şaşırdım yani bu kadar kötü bir kuralı bu gerekçeyle savunmana ve akıl tutulması demene. Hani yorumlarını en çok beğendiğim 2-3 kişiden biri olduğun için şaşırdım.
Tartışmak lüzumsuz dersen devam ettirmem tabii ama sadece şunu söylemek doğru olur gibi: bence tek fark 2 tane yabancının yaşının değiştirilmesi değil. 2 yabancı zaten oransal olarak da az değil ama elimizde yıpranmış bir kadro varken ve geçen seneki 10 yabancının bizi inanılmaz derecede zorladığını gördükten sonra bu kuralın bize de belki en az Fenerbahçe'ye olduğu kadar zararı var. Çünkü onların Avrupa hedefi yok. Elendikleri anda taraftarlarının yüzde 10'u en fazla eleştiriyor. Bizde durum böyle değil.
Bu dediklerine gerçekten inanıyorsan pes vallah seninle futbol falan konuşulmaz daha, bu zihniyet yüzünden her sene yabancı kuralı tartışması devam ediyor işte o yüzden bir adam ilerlerken yarın 2 adım geri gidiyoruz.bu ülkede yabancı tamamen serbest olsa çöplüğe döner ortalık
altyapılar tamamen kapatılır
çocukların futbolcu olmak hayali bile kalmaz
siz türkiyede gümrük vergisi olmasa içerde üretim bile yapılmayacağını bilmiyorsunuz
en ufak sınır olmasa trde barış da ferdi de kerem de apokerim de 1 dk oynayamazdı en başta
Şaşırmadık. Sınır en fazla Fb'ye zarar veriyor şu an.Fenerbahçe, yabancı kuralının Türk futboluna zarar verdiğini ve derhal kaldırılması gerektiğini TFF'ye söyledi. (HT Spor)
Bu arada yabancı sınır iyi bir şey diyip yabancı sınırını savunuyorum gibi algılama lütfen. Yabancı kısıtlamasını genel pencerede savunmuyorum.bu kadar kötü bir kuralı bu gerekçeyle savunmana ve akıl tutulması demene.
Oradan kendisi ve Mendes en az 15m (7.5m) kisi basi paylasmislardirPortekiz mafyası inanılmaz Amorim gidince anında kilitlemişler.
Bu adamın anlamsız bir düşmanlığı var bize. Geçen sene singo haberleri devre arasında 20'e satılacak haberi şimdide bi tarafından uydurduğu sanchez haberi
Bu adamın anlamsız bir düşmanlığı var bize. Geçen sene singo haberleri devre arasında 20'e satılacak haberi şimdide bi tarafından uydurduğu sanchez haberi