Ali Bektaş
Ulubatlı Souness
- 22 Kasım 2021
- 30.173
- 22.879
- 1.433
sol stopere bi donem yazilan Lucumi ya da Alexsandro'yu alip gecsek mi ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla akli olan yonetim mesaji gonder, ilgilenirsen kuluple detaylasabiliriz vs diye.Serbest kalma bedeli var o da 40-45 arası birşey olmalı
Ister katil, ister katilma bunun boyle oldugu gercek. Bunun Dursun’a kalkan olmasi gibi bir yorum nasil yaptin anlayamadim. Kapali kapilar ardinda ne anlasmalar, ne hesaplar yapildigini bilemeyiz.Kesinlikle katılmıyorum..Siyaseti şu adama kalkan yapmaktan vazgeçin.Hiçbir halt olmaz.
Devlet sorun çıkaracak olsa tepki vermesinimi bekleyecek..
O pedofil bu takima gelemezYunus Scheldurup takasina okeyim
Skrinyar mi Davinson mu
3. forvet olarak, tecrübeli bir golcü bence iş yapar. Ligin sonlarındaki performansı müthişti. Tabi bonservissiz ve az maaşa. Mesela Halil'i verip bunu alalım gibi.
25'e vermezler maalesef en iyi ihtimal 35 gibi gözüküyor40'tı sanırım. Devre arası istendiğinde hep 40 duyuyorduk en azından oyuncuda yıllık 5-6 istemişti diye hatırlıyorum haberlerden. 25 verseler büyük sevap işler Villarreal.
80hiç transfer yapamama ihtimalimiz nedir
Halil D. hala bizim oyuncumuz diye biliyorum. Onu verip alalım işte yedekte durup bazen içeri atabileceğimiz birini. İlla Umut B. olmasına gerek yok, Taha Şahin vb. başka biri de olabilir.Halil mi?