GSCimbom
Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv
Alper Altun

Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv Sayfa 496

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
365,4K
Sayfa
496/497
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serbest kalma bedeli var o da 40-45 arası birşey olmalı
Valla akli olan yonetim mesaji gonder, ilgilenirsen kuluple detaylasabiliriz vs diye.

Yas 27 , en azindan yoklamis olursun, hesabini kitabini yaparsin. Dk bekle bekle tum trenler kacar.

Kesinlikle katılmıyorum..Siyaseti şu adama kalkan yapmaktan vazgeçin.Hiçbir halt olmaz.
Devlet sorun çıkaracak olsa tepki vermesinimi bekleyecek..
Ister katil, ister katilma bunun boyle oldugu gercek. Bunun Dursun’a kalkan olmasi gibi bir yorum nasil yaptin anlayamadim. Kapali kapilar ardinda ne anlasmalar, ne hesaplar yapildigini bilemeyiz.

Benim icin Galatasaray’a karsi yapilan haksizliklara sessiz kalan baskan ne kadar kupa alirsa alsin basarili sayilmaz.

Davinson'u satmak için neden yok. En azından önce adam akıllı biri ile anlaşın sonra satın.

3. forvet olarak, tecrübeli bir golcü bence iş yapar. Ligin sonlarındaki performansı müthişti. Tabi bonservissiz ve az maaşa. Mesela Halil'i verip bunu alalım gibi.

40'tı sanırım. Devre arası istendiğinde hep 40 duyuyorduk en azından oyuncuda yıllık 5-6 istemişti diye hatırlıyorum haberlerden. 25 verseler büyük sevap işler Villarreal.
25'e vermezler maalesef en iyi ihtimal 35 gibi gözüküyor

JPEG görüntüsü.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt