Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Terim'in aday olması halinde listesinde Ahmet Ocaklı, Erden Timur, Bahattin Demirbilek, Rezan Epözdemir ve Hakan Üstünberk gibi camiada heyecan yaratacak güçlü isimlerin yer alacağı öğrenildi.

Tekrar yaziyorum:

Eger denizli macinda o adi hakem 97 dakikanin üzerine daha zaman eklemezse ve bitmis macin üzerine bi korner daha oynatmazsa bugün fatih terim kovulmamisti ve biz bu durumda olmazdik. Isin momentumu orasi iste. Takimin moreli ve güveni o macla yerle bir oldu. Sonra giresun maci geldi olan oldu. Halbuki denizli macinda sezonun en iyi oyununu oynadik hucum anlamda. Alt lig takimi demesin kimse, diger takimlarin da ne oynadiklarini gördük biz kupada, sozde o zayif takimlara karsi. Bu sezon okadar dograndik hatta bugünkü macta verilmeyen penaltiyla bile, ama bizi bu sezon tamamen bitiren o adi denizli macin hakemi oldu. Birde ne hakemi ya diyenler vardi, öyle böyle yenmen lazim alt lig takimini diyenler. Ama kupanin kurallari farkli iste, gecen gün dortmund bile almanya kupasinda 2 lig takimina elendi. Dedigim gibi denizli macindaki hakeme bugünkünden cok daha fazla sinir oldum, cünkü sezonun gidisatini belirledi.
hikaye yav. O macta oyuncularda 2 kuruş zeka olsaydi 6-7 den asagi atmazdik.
Keremin girdiği pozisyonlarda pas vermeyi düşünse bos kaleye 3 tane sallardık.

ft zaten aday oldu. faruk sürenin de ittirmesiyle 40 küsur oyla seçilebildi
olsun da rezil olsun. başkan olma şansı sıfır. dursun bile yeniden seçilir kendisi seçilemez
seçilmesin de zaten. yaptığı rezil transferler ve aman hocam yaman hocam tayfasıyla ahıra çevirdiği kulübü hepten kapatır

Kendimden kaçak
Yarim keskin bıçak
Nerde bende o yürek
Yardan cayacak
1642762711164.webp

fb oyun olarak bizden 1 gram üstün değil ama lig başından beri 3 lü stoperle en azından gol atamasada zor gol yiyerek tepeye tutunmayı başardı.

Biz bırak gol atmayı kaleye gelen 2 pozisyondan biri mutlaka gol yiyoruz.

Acilen 3lü stopere dönmenin vakti geldi de geçiyor.

Ne fati hoca ne yeni gelen eleman asla düşünmüyorlar belli ki

Zaten kanatlarımız çalışmıyor, beklerimiz desen gidince hem atak bitiremiyor hem geri gelmeye halleri yok

3 5 2 oynayalım derim

................... Fatih..........
.....Luyi.....Nelsson.... Marcao....
Boey...... x1x...x2x....x3x... Pva
..............MM.......Kerem.............

x1: emre / berkan
x2 : taylan / aytaç
x3 : cica / morutan

Hepsi de birbirinden kalas, artık kötülerin en iyi 3ü kimse onlar oynar artık

Transfer falan beklemiyorum

standart ne eksik ne fazlası olan bir kaleci (cunku muslera donerse gene o oynayacaktır ve yollar ayrılmaz ise - yazın konusulacak işler bana göre)
ve bir adet 6 numara ayağı yere basan ,top dağıtabilen.

Bu ikisi %100 yapılması şart görünen.

Yapabilirler ise elden garanti oyunucuları çıkarmadan bana göre şapkadan tavşan çıkarmış olurlar....

En büyük transfer içerideki maçlara taraftarı çekebilmeleri olur - resmen içerideki maçlar 0 baskı çünkü o yönden.

Terim'in aday olması halinde listesinde Ahmet Ocaklı, Erden Timur, Bahattin Demirbilek, Rezan Epözdemir ve Hakan Üstünberk gibi camiada heyecan yaratacak güçlü isimlerin yer alacağı öğrenildi.

Terimin oy pusula rengi gri olurken, yonetim kurulunun,fahri yilmaz,gigi becali,umit davala,volkan bahcekapili,sukru hanedar,gokhan dinc ve hakan baltadan olusacagi kesinlik kazandi

Sözde hepsi GSli, sevinmiyorlarmis gol attiklari zaman, hadi ordan. Emrahi unuttuk kayseriden onla basladi bu sene. En beteride hic bi idaasi olmayan adem büyük sampiyonluk macinda bize attigi gol. Lan elin kiraladigi tyler boyd bile daha vefali. Bize karsi gol atti, mactan sonra cekinmeden ins. kargalarim sampiyon olur diye aciklama yapti yayinci kurulusana. Bizimkilerin hepsi gövde gösterisi pesinde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt