Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yav kardeşim doğranma diyorsunuz hala.

Denizli maçı-Hatay maçı
Birinde bos kaleye atamadın, diğerinde 1-0 öndesin penaltiyi laubali kullanıp kaleye pas veriyorsun.

İki macta da takimin gerzek gibi düsmesinden kaybettik.
Hakemlerin etkisi yok mu? Elbet var ama bu zekası kısıtlı takım elindeki fırsatları kaçırdığı için bu hale geldi.

Bu olaylar yeni başlamadı. 20 senedir aynı adamlar ligde hakem yada yardımcı aynı bokluğu hep yapıyorlardı tek fark sen sonuca ulaştığından ya sallamıyordun yada muslera çekilin ben peygamberliğimi ilan ediyorum meleklerim yardım edin dediği için başarılı görünüyordun.

Şimdi kalede balondan bir herif var kaleye geçtiginden beri biri rovesata olak uzere üzerine gelen 5. topu da yedi. Herif dururken yiyor, kornerden bakiyor yiyor, atak yiyoruz rakip 5 metreden feyk atıyor yiyor, yiyor, yiyor...

Kimse kusura bakmasin ama yilardir sampiyon da olsak 5.de götümüzü kurtaran adam musleraydı.
Yaşlandı, sakatlandı kendi de artık bitmiş durumda çok az etki edebiliyor artık.
Hakemler hep aynıydı değisen tek şey senin ofansif bölgen.
Gecen sene gedson olmasa bu takim yine 10.olurdu.
Sadece bu yazının hakemler özeline deginirsek, büyük hakem hataları ile 17 puan vermişiz.
Idda ediyorum ts aleyhine bu 3 bile degildir bu sezon.
Kaleden iceri topu soksaydık diyelim, ki cok büyük eksigimiz, 15 puan ekleyelim, bu gasp edilen 17 puan olmadan yine bilmem kac puan gerisindeyiz tsnin.

Yani bu kotu zihniyetteki tff, mhk vs bunlar istemedikleri surece en fazla orta sira takimisin, kim olursan ol, istersen bayern ol, 4 atarsın istemezlerse 2'sini iptal eder 3 tane de yedirirler. Şampiyonu ya da küme dusenleri bu kurumların belirlediği, şu yapılanların 10'da 1'ini yapıp hala o koltuklarda oturan insanların olduğu bir avrupa ligi var mıdır acaba başka, burada bile 3. dünya ülkesi olduğumuzu gösteriyoruz cümle aleme.

Haklısın ona birşey demiyorum benim derdim oyuncularla bayağı zeka sorunu olduğunu düşünüyorum kalite kaybı da eklenince şuan olduğumuz konum bile iyi aslında. Ben hiçbir şeye böyle takmam yapılanma dersin yapılanırsın ilk sene 13. bile olursun ama bunu yaparken takımın oyuncuları dagün geçtikçe yavaş yavaş sana ışığı verirler.
Ortada çorba bir durum var kaleye 3 metreden her maç 5 tane kaçır. Kaleye şut çekiyorlar halı sahada daha sert şut çekiyoruz yav.
Bir formasyonumuz yok, boşa giden adamı görmek isteyen yok.

Takımda herkes bireysel takılma peşinde. Sen takım olamazsan, sonuca gidemezsen vurmak isteyen vurur bunun için çıkıp ağlamamız enteresan geliyor artık.

Hakemler hata yapmasa ne olacak ki en fazla 10 puan daha koy, bu mallıkla uzun vadede zaten o 10 puanı elimizle yok ediyoruz. Geçtiğimiz iki senede ligin ilk yarısıandaki maçlarda bile isteye kaç puan kaybettik.
Şu dakikadan sonra kafayı kaldırıp ne yapıyoruz biz dersen şu kaybettiklerini bile telafi edersin. Bu takım bu vizyonla bu sene max 4-6 arasında olurdu onun için de hala geç değil.
En büyük sorun zaten birbirine pas atmamalari. Takimdaslik yok.

takımlar bizi kolay lokma olarak görerek saldırmalı top oynayabilir. avrupa maçlarındaki ayara dönerek defansı sağlam tutup kontralarla fişi çekmeğe olmadı beraberliğe oynamağa bakmalıyız. ama dt top oynatmağa gelmiş gibi defansı boşlayacaz gibi gözüküor. son bilmem kaç maçta vermediğimiz posyonu 2 maçta verdik 🥸
En mantıklısı o zaten transfer gelmez ise. O yüzden hoca tercihi son derece yanlış idi, muhtemelen az olan EL tur atlama şansımızı da kaybettik çünkü adım gibi biliyorum topla oynatmaya çalışacak takımı. Millet de arkada beklemeyi kolay ve ezik bir durum zannediyor , Klopp yıllarca istediği düzeni oturtana kadar topu rakibe bırakarak oynadı oysa.

takımlar bizi kolay lokma olarak görerek saldırmalı top oynayabilir. avrupa maçlarındaki ayara dönerek defansı sağlam tutup kontralarla fişi çekmeğe olmadı beraberliğe oynamağa bakmalıyız. ama dt top oynatmağa gelmiş gibi defansı boşlayacaz gibi gözüküor. son bilmem kaç maçta vermediğimiz posyonu 2 maçta verdik 🥸
Kismen haklisin ama oyle topyekun saldiran oyunumuz olmadi. Hatay'dan yedigimiz ilk 3 gol %100 bireysel hata + hakem hatasi. Ozellikle 2. ve 3. goller kabak gibi Aytac + Hakem hatasi ( kaleci de basit yedi)
Kasimpasa ilk gol kabak gibi Morutan + Marcao hatasi.
2. gol ortada pozisyon yokken takim savunmasinin uyumasiyla oldu.
2 Macon da son gollerini kapattigimdan izlemedim ama sonucu etkilemedigi icin onemli degil.
Sonuc olarak, son 2 mac bireysel hatalar + hakemler bizi bitirdi. Bir de dunku eksiklikler yabana atilacak gibi degildi.
Ayrica bu son iki macta kacirdiklarimiz bence tum sezondaki en net pozisyonlardi diye aklimda kaldi.

FJn-7NpWYAEoHhP

Sadece bu yazının hakemler özeline deginirsek, büyük hakem hataları ile 17 puan vermişiz.
Idda ediyorum ts aleyhine bu 3 bile degildir bu sezon.
Kaleden iceri topu soksaydık diyelim, ki cok büyük eksigimiz, 15 puan ekleyelim, bu gasp edilen 17 puan olmadan yine bilmem kac puan gerisindeyiz tsnin.

Yani bu kotu zihniyetteki tff, mhk vs bunlar istemedikleri surece en fazla orta sira takimisin, kim olursan ol, istersen bayern ol, 4 atarsın istemezlerse 2'sini iptal eder 3 tane de yedirirler. Şampiyonu ya da küme dusenleri bu kurumların belirlediği, şu yapılanların 10'da 1'ini yapıp hala o koltuklarda oturan insanların olduğu bir avrupa ligi var mıdır acaba başka, burada bile 3. dünya ülkesi olduğumuzu gösteriyoruz cümle aleme.
O iş öyle değil işte yav sen çok güçlü takım olursan değil tff sahibi çıkıp tek kelime laf edemez, hedf gösteremez.

Sen önce güçlü olacaksın.
Bakın cezalı olmalar dışında yılın 350 günü falan foruma girer bakarım ne oluyor ne var diye. Burada yıllardır aynı laf dönüyor hakem, federasyon. Hocaya ceza verdi oyunculara ceza veriyorlar.

Kardeşim hadi biri göremedi, ikincisi göremedi, 3 yönetim de mi göremedi yav. Şunu analiz edecek ve kusursuz bir takım kurmamız gerekecek diyen bir tane bile allahın kulu çıkmadı mı şu son 3-4 yılda. Güçlü olacaksın, güçlü olmak zorundasın.

Şimdi sen marsilya maçında yine hayali bir penaltı golü yedirtildin mi? Bu sene avrupadaki hakemler de aleyhimizde bayağı işler yaptılar saçma sapan işler orada da döndü. Tepki verdin değil mi verebildin 1 yediysen 3 tane fazladan atmak için full konsantre oldun ve yaptın.

Aynı kafa aynı oyuncu ve ekiple buraya geldiğinde ya gol atmasak da maçı kazanırız kafasıyla oynadı. Takım her maça full konsantre olmak zorunda bakıyorsun oluyor mu? Hayır.
A.ligindeki marcao ile şu ligdeki marcao arasında bir ramosluk parformans farkı var yahu. Sen oynamazsan üzerine binerler kardeşim, sen odaklanmazsan üzerine binerler.
Yav daha takım 3 senedir rakip yarı sahaya oyunu yığamıyor çünkü o derece berbat bir oyuncu yapılanması var. Yapılanma istiyorsan bunun hepsini aynı anda yapmak yerine bölge bölge yapılsaydı bugün muhtemelen o kadar hakem hatası da yaşamazdın çünkü bunu ellerine vermezdin.

Bu iş tamamen işbilmezlikten geliyor maalesef. Ya ofans hattını komple kendini ispatlamış ama az buçuk düşüşe geçmiş oyunculadan oluşturacaktık.(gomis-feghouli gibi)
Yada ofans hattı aynı kalıp 2-3 tane melo fernando gibi kalite ama yine düşüşte orta saha oyuncuları ile oynayıp takımın en azından omurgasını sabit tutacaktık.
Bütün bunları yapamıyorsan takım aynı kalacaksa burada iki seçenek var ya tüm takım 96-00 gibi kıçlarında motor varmış gibi koşup rakibi boğarak top kapıp kontradan işi bitirecek yada oyuncuları bireysel olarak 6 aylık süreçte sıçrama yaşatıp kendi ekibimizle kalite yükselmesi yaşayacaktık.

Ogulcan
BAY
Atalay
Aytac
Bu cocuklari kiralayip Ertac veya Okan'i almaliyiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt