Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FJoLeRQXoAIMWRi

sergio riko mallorcaya gitmiş psgden

Galatasaray template.

Tecrübeli Kaleci
Defansif bek - Libero - Stoper - Ofansif Bek
İki yönlü tempolu orta saha - Top çalma özelliği iyi defansif orta saha
Golcü kanat forvet - Dripling kabiliyeti olan golcü ofansif orta saha - Oyun Kurucu Kanat
Gezen Golcü Santrfor​

Orta saha kan agliyor.
Git sen Acencaio diye birini biz aldik demek icin transfer yapmalari aklima geldikce kafa leylo.
Üstüne siralamada bukadar berbat bir konumdayken transfer sezonu baslar baslamaz su an gerekli olan yerleri doldurmaliydik. En azindan bir transfer dünki macta olabilirdi.

Ben sana tamda senin istedigin gibi tecrubeli bi kadro yapayim bu kadronun basina neler geldiginide sen bana yaz

Muslera,mariano,luyi,marcao,nagatomo,seri,nzonzi,lemina,feghouli,babel,falcao
Fiyat & Performans olarak bakarsak Muslera 26 yaşında alındı ve 10 yıl oldu halen daha üst düzey maçlar oynuyor. Mariano bonservisine ve maaşına göre iyi performans sergiledi. Keza Nagatomo da öyle. Marcao'yu söylemeye gerek yok zaten. Seri, Lemina ve Nzonzi kiralıktı zaten kiralıkları saymaya gerek yok onları sayacaksan Denayer, Gedson, Onyekuru tarzı iyi örnekleri de var. Feghouli ve Belhanda da maaşlarına göre iyi katkı verdi. Babel ve Falcao bonservissiz geldi ve aldıkları yüksek maaşla listenin en hüsran verici oyuncuları. Son olarak Luyindama tam bir hayal kırıklığı yaşattı. İlk geldiği zamanlar Paris'ten Di mariayı top diye oynayan adam dibe vurdu.

O iş öyle değil işte yav sen çok güçlü takım olursan değil tff sahibi çıkıp tek kelime laf edemez, hedf gösteremez.

Sen önce güçlü olacaksın.
Bakın cezalı olmalar dışında yılın 350 günü falan foruma girer bakarım ne oluyor ne var diye. Burada yıllardır aynı laf dönüyor hakem, federasyon. Hocaya ceza verdi oyunculara ceza veriyorlar.

Kardeşim hadi biri göremedi, ikincisi göremedi, 3 yönetim de mi göremedi yav. Şunu analiz edecek ve kusursuz bir takım kurmamız gerekecek diyen bir tane bile allahın kulu çıkmadı mı şu son 3-4 yılda. Güçlü olacaksın, güçlü olmak zorundasın.

Şimdi sen marsilya maçında yine hayali bir penaltı golü yedirtildin mi? Bu sene avrupadaki hakemler de aleyhimizde bayağı işler yaptılar saçma sapan işler orada da döndü. Tepki verdin değil mi verebildin 1 yediysen 3 tane fazladan atmak için full konsantre oldun ve yaptın.

Aynı kafa aynı oyuncu ve ekiple buraya geldiğinde ya gol atmasak da maçı kazanırız kafasıyla oynadı. Takım her maça full konsantre olmak zorunda bakıyorsun oluyor mu? Hayır.
A.ligindeki marcao ile şu ligdeki marcao arasında bir ramosluk parformans farkı var yahu. Sen oynamazsan üzerine binerler kardeşim, sen odaklanmazsan üzerine binerler.
Yav daha takım 3 senedir rakip yarı sahaya oyunu yığamıyor çünkü o derece berbat bir oyuncu yapılanması var. Yapılanma istiyorsan bunun hepsini aynı anda yapmak yerine bölge bölge yapılsaydı bugün muhtemelen o kadar hakem hatası da yaşamazdın çünkü bunu ellerine vermezdin.

Bu iş tamamen işbilmezlikten geliyor maalesef. Ya ofans hattını komple kendini ispatlamış ama az buçuk düşüşe geçmiş oyunculadan oluşturacaktık.(gomis-feghouli gibi)
Yada ofans hattı aynı kalıp 2-3 tane melo fernando gibi kalite ama yine düşüşte orta saha oyuncuları ile oynayıp takımın en azından omurgasını sabit tutacaktık.
Bütün bunları yapamıyorsan takım aynı kalacaksa burada iki seçenek var ya tüm takım 96-00 gibi kıçlarında motor varmış gibi koşup rakibi boğarak top kapıp kontradan işi bitirecek yada oyuncuları bireysel olarak 6 aylık süreçte sıçrama yaşatıp kendi ekibimizle kalite yükselmesi yaşayacaktık.
Hocam katılıyorum çoğu yere, güçlü değiliz, olmamamızdan kaynaklanan beraberinde bir ton da sorun getiriyor, üzerine çokça konusabilinir. Ama hepsi birbirine baglantili bu işlerin. Balık baştan kokar, sen güçlü degilsen yönetim olarak sahaya da öyle ya da böyle yansıyor. Elin td si sahaya girip topa vuruyor 1 maç, senim tdnin en ufak tepkisi 3,4 maçtan başlıyor en basiti. Hakemler işin figuranı yani burada. Tepeden ne deniyorsa, nasıl mesaj gönderiliyorsa onu uyguluyorlar.
Önceden de hakemler kötüydü, gel gelelim hiç bir dönemde bariz şekilde bu kadar kör göze parmak sokmazlardı. 1 degil, 2 değil, 3 değil. Ki bu olanlar var denen zımbırtı varken yaşanıyor, demek ki burada bir art niyet mevcut ve bu kadar bariz iken bu konu asıl ilk başta sorgulamamız gereken sen yönetim olarak ne yapıyorsun bunların karşısında.

Takımın iyi oynamaya başladığı zamanları da gördük, iyi oynuyoruz diyelim, çat 1 düdük uydurma bir penaltı, çat 1 düdük en formda oyuncuna diğer maçlarda verilmeyen bir kırmızı kart. Çoğaltabiliriz de bu örnekleri. E bunlar oyuncuların moral motivasyonunu da etkiliyor, sahayı, oynanan oyunu da etkiliyor.

Abi az buz değil, tam 17 puan. Senin kötü oyunundan bağımsız gasp edilen 17 puan.

Diger tum dediklerine katiliyorum, oralarda hem fikiriz, takimin eksikleri olsun, yanlis yapilanma vs. Ama suna da eminim ki cok güçlü bir takımımız olsa da bu sene için seni en fazla 2. yaparlardı.
Ya da şöyle diyeyim, güçlü bir takıma ve oyuna sahip olsaydık, bu sezon tff, mhk, sahadaki hakemler ve vardaki hakemleri gördükten sonra yine de şampiyon olurduk diyebilen çıkar mı ? Olurduk diyen varsa şahsi düşüncem ve tavsiyem hayal dünyasından bir an önce çıkmaları olur.

Temsili kuvvetli, doğru yerde doğru işleri yapan, sözlerinin kıymeti olan bir başkan ve yönetim gelmedikçe, ve bu art niyeli, sana savaş açmış olan o adamlar o koltuklardan gitmediği takdirde takımı ne kadar güçlendirirsen güçlendir şampiyonluktan bahsetmek doğru olmaz. Hakemlerin hodri meydan dediği bir takım şampiyon falan olamaz maalesef.

Son olarak bir örnek daha var karşımızda kabak gibi belirtmeden gecmek istemedim, dedigim gibi fazlasiyla da cogaltabiliriz bu ornekleri, Ali palabıyık'a rize macindan sonra mac vermedi bu adamlar, ki hani faul olup olmadığı konusunda da %50-50'ydi insanlar o malum pozisyonda. Yahu olabilir mi böyle birşey, hakemlere daha açık nasıl mesaj verebilirsin. Amacınız ne sizin ?

Durumlar böyleyken gelecek senelerden de hiç umutlu değilim maalesef. Bu sene yapılanlar gelecek sene yapılamaz denebilinir mi ? Yukarılarda ne yapılacak, nasıl yapılacak bilmiyorum büyük bir temizlik şart. Bunu da yapacak kişiler biz değiliz yönetimindekiler. Biz en fazla bir organizasyon yapabiliriz tff ye yürümek gibi vs.

Bu konular halledilmeden, o futbolun başındaki Gs düşmanları oradan gitmeden rengim, cok tekrara düştüm, şahsi fikrimdir, benim için 2. planda kurulacak kadro, td, planlama vs. Tabii ki güçlü kadromuz oyunumuz da olmalı, bunlar cepte durmalı.

Hakkımızda hayırlısı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt