Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
61e6b334ae298bef919055b7.webp

Orta sahaya lider özellikli bir futbolcu transferi düşünen Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Domenec Torrent'in Manchester City'de birlikte çalıştığı Sarı-Kırmızılı takımın eski yıldızı Fernando Reges tarzında bir ismin takıma katılmasını istediği öğrenildi.

Kimler geldi gitti Önlibero ya... Hepsini tutsan bir tane Fernando/Fernandinho/Ramires etmedi, etmez.
Önlibero ya muhakkak lider vasıflı, tecrübeli (çocuk projesini unutun) ve kalitesini büyük liglerde göstermiş bir Önlibero şart. Brezilyalı iyi gider ;-)
Brezilyalılar muazzam Önliberolar çıkartıyorlar: Melo, Fernando, Fernandinho, Ramires, Casemiro vs...

Son düzenleme:
Bizimkiler cidden transfer yapmayi dusunmuyor, nasil bir 3 yillik projeymis bu? Yaz donemi Terim'in istedigi adamlar alindi simdi ortalikta yok yonetim. Takim dokuluyor, gelen gecen yeniyor bizi artik bizimle oynayan 3 puan hesabi yapiyor. Hayret birsey, kaleci , 2 orta saha ve forvet almiyorlarsa biraksinlar bu isi. Torrent'ten sihirbazlik bekleniyor sanirim.
Yönetim net berbat. Başkan da öyle tabi. Muhtemelen hazirana seçim kararı alınır. En iyisi diye getirdikleri herif en kotu baskan adayindan daha kötü cikti maalesef. Hatay maçından sonra konuşur diye bekledim ama yok. Amatör ne dedigi belli olmayan bi herif cikip konustu sadece.

Galatasaray forması kutsaldır, hak etmeyen adamlar giyiyor bu sene. Baskanlık koltugu da kutsaldır ve orada da hak etmeyen tırsak bi adam var. + Dursun seçime hazirlanıyormuş diyorlar.

Çilekeş olduk iyice

Ekli dosyayı görüntüle 147942

Orta sahaya lider özellikli bir futbolcu transferi düşünen Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Domenec Torrent'in Manchester City'de birlikte çalıştığı Sarı-Kırmızılı takımın eski yıldızı Fernando Reges tarzında bir ismin takıma katılmasını istediği öğrenildi.

Kimler geldi gitti Önlibero ya... Hepsini tutsan bir tane Fernando/Fernandinho/Ramires etmedi, etmez.

Önlibero ya muhakkak lider vasıflı, tecrübeli (çocuk projesini unutun) ve kalitesini büyük liglerde göstermiş bir Önlibero şart. Brezilyalı iyi gider ;-)

Brezilyalılar muazzam Önliberolar çıkartıyorlar: Melo, Fernando, Fernandinho, Ramires, Casemiro vs...
Var zaten yedeklemek için mi birini arıyo Torrent :D

Östersund hakkaten köy takimi admirim. Hatta kume dustuler bu sene

Villarreal de kasaba takımı, neler yaptıkları ortada.

Köy takımı Östersunds gidip Arsenal'i Emirateste yendi o sezon, Uefa grubundan lider çıktı, hikayenin ardına bakmak lazım, görünene değil.

2 senedir diyoruz bunu. En onemli eksigimiz bu ve hala bos orasi. Yetmez bir de yedekleyecek isim lazim, bu genc olabilir. Takimda ortasaha maestrosu yok. Defansif yonden de takima farkindalik katacak, alan daraltacak tecrube de bir isim yok. Forvete gelene daha buyuk bir problem bu. Ve bu sorun Fernando gittiginden beri cozulmedi. Cok acil cozulmesi gerekiyor sonradan maci vermemiz, ondeyken geriye dusmemizin en buyuk sebebi bu eksiklik, oyunu sogutma, pres kirma, defansif duzenin oturtulmasi vs..

Bizimkiler cidden transfer yapmayi dusunmuyor, nasil bir 3 yillik projeymis bu? Yaz donemi Terim'in istedigi adamlar alindi simdi ortalikta yok yonetim. Takim dokuluyor, gelen gecen yeniyor bizi artik bizimle oynayan 3 puan hesabi yapiyor. Hayret birsey, kaleci , 2 orta saha ve forvet almiyorlarsa biraksinlar bu isi. Torrent'ten sihirbazlik bekleniyor sanirim.

Haziranda kur 9du

Şimdi 16

Ne transferi

Amadou Diawara'da flaş gelişme! Roma kararını verdi!
9bdb7fef8894dba41bd8c314bab93cdf-11623-fbaf1973f71d9e720f3b25e1f124eea7.webp

Süper Lig'de teknik direktör Fatih Terim'in ardından takımın başına Domenec Torrent'i getiren Galatasaray, transfer çalışmalarına hız kazandırdı. Orta saha transferi için arayışlarını sürdüren sarı kırmızılılar, Roma'da forma giyen Amadou Diawara'yı gündemine almıştı. Roma bu transferle ilgili kararını verdi.

Romagiallorossa.it'in haberine göre; Roma Kulübü, Amadou Diawara transferinde Galatasaray'ın teklifini geri çevirmek istiyor.
0x0-galatasaray-haberi-amadou-diawarada-flas-gelisme-roma-kararini-verdi-gs-spor-haberi-16425...webp

H.O. Geri Çevirmişler

Başkan Elmas'ın ikna etme gücü muazzam. Tam bir Contract Sihirbazı.

Bana kizmayin ama bu yönetimin gidecegini düşünmüyorum,fatih hoca da gitmez diyodum ama gitmesini istemedigim içindi o söz.sanki burak elmas fatih terim varken kendini kısıtlanmış hissetti,baskan da fatih terim gibi algi oluştu, herkes onu yok saydi.o yuzden de son toplantıda baskan benim diye zirvaladi.bu sportif direktor ve danisman isi gecen yaz gerçekleşecekti belki ama hoca uygun bulmadi belki de.ve simdi cok gecte olsa harekete geçiyolar.ne bileyim burak elmas için isler iyiye gidecek diye hissediyorum

Ulan Financial Fairplay bitti, Şov Time , yaşadık dedik.... Giden, Gelen Yok.

Takim kadrosuna bakinca aglamamak icin zor tutuyorum kendimi

Bu kadar bonservis harcayip,bu kadar maas verip,gorece iyileri yollayip kotuleri tutmak bu kadroyu olusturmak vallahide billahide ozel bir yetenek ister

Çocuğa doğru dürüst şans vermedi Terim.
Eee niye aldırdın o vakit ?! 😡
Okadar olumlu Scout raporları vardı oysa ki .

Resmen son dakika bir Taraftara şirin görmek hamlesiydi. "Transfer yaptık ya Orta Saha, ama tutmadı" diyebilmek için resmen.

Çocuğa doğru dürüst şans vermedi Terim.
Eee niye aldırdın o vakit ?!
Okadar olumlu Scout raporları vardı oysa ki .

Resmen son dakika bir Taraftara şirin görmek hamlesiydi. "Transfer yaptık ya Orta Saha, ama tutmadı" diyebilmek için resmen.

showu yaptık daha da show yok

nelson
cicaldau
berkan
morutan
21 m euro
Parayı daha iyi kullanabilirdik kanımca.
Ha belkide 1-2 sene sonra bu takım uçacak...sonuçta bir genç Scout "Projetakımı" olduğu için.

Şimdiki zamanlarda aslında Çerez Parası. City/Real bunu bir(1) oyuncuya İmza Parası olarak veriyor bu miktarı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt