Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.413
- 72.956
- 5.188
Ulan çok canım sıkılıyor. Resmen son yılların en kötü ve en sıkıcı gssiyle karşı karşıyayız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
MaaşTakim kadrosuna bakinca aglamamak icin zor tutuyorum kendimi
Bu kadar bonservis harcayip,bu kadar maas verip,gorece iyileri yollayip kotuleri tutmak bu kadroyu olusturmak vallahide billahide ozel bir yetenek ister
O sezon avrupada iyidiler evet ama ligde 8ci gelmisler. Kiytirik isvec ligi 8cisine elenmek de facia degilse ne dir admirim?2011'de 4. ligde olan takımın Potterın gelmesiyle yıllar içinde bambaşka bir hüviyete bürünüyor ve Arsenal'i deplasmanda yenebilecek konuma geliyor ancak biz Tromsöyle kıyaslıyoruz öyle mi?
Buna yorumum yok.
Bizi öncesi ve sonrası ilgilendirmez o sezon taş gibi takımlardı.
Sefasını sürdük cefasınıda cekelim semihUlan çok canım sıkılıyor. Resmen son yılların en kötü ve en sıkıcı gssiyle karşı karşıyayız
BosTakim kadrosuna bakinca aglamamak icin zor tutuyorum kendimi
Bu kadar bonservis harcayip,bu kadar maas verip,gorece iyileri yollayip kotuleri tutmak bu kadroyu olusturmak vallahide billahide ozel bir yetenek ister
Sen ne anlatiyon la
İmbula ve Vainquer'u ne zorlamıştık zamanında şimdi biri Eyüpspor diğeri de geçtiğimiz yıllarda Antalyaspor'a geldi.
Aynen o konuda iyiydi. Kurmak istediği kadro böyleymiş, 2 isim hariç aldılar zaten.düzeltelim hemen bunu renktaş
imparatudor hocamız vainquer yerine fernandoyu alın demişti
imbula konusunda ise ndiayede ısrar etmişti
imbula nazlanmıştı
imparatudor gerçek bir kadro mühendisi idi