Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 41.971
- 36.479
- 3.798
Plizzari de gündemdeymiş.
Sene sonu sözleşmesi bitiyor gibi görünüyor. Muslera'dan çıkabilsek gayet iyi iş olurdu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Plizzari de gündemdeymiş.
Vefa filan derler tutarlar takımda bunu. Zamaninda ayrılığı yapamiyoruzSene sonu sözleşmesi bitiyor gibi görünüyor. Muslera'dan çıkabilsek gayet iyi iş olurdu.
Solbaken o dedigin adam olabilir. Birde diawara 6 no, dovbyk diagnenin yerine.Yalnız 6 no da gelince orta saha kızda yeterli sayıda adamımız olacak . Seneye kaleye okan orta sahaya emre akbaba kanata yunus var. Feghouli babel yerine de bir kanat yeterli olur. Forvetlerimiz zaten var
Yalnız 6 no da gelince orta saha kızda yeterli sayıda adamımız olacak . Seneye kaleye okan orta sahaya emre akbaba kanata yunus var. Feghouli babel yerine de bir kanat yeterli olur. Forvetlerimiz zaten var
gs olarak kime vefa gösterdin de konuşuyorsun barışVefa filan derler tutarlar takımda bunu. Zamaninda ayrılığı yapamiyoruz
Futbolda Benim icin vefa bir semt ismi sadecegs olarak kime vefa gösterdin de konuşuyorsun barış
tamam birader diyorsun ki vefa gösterirlerFutbolda Benim icin vefa bir semt ismi sadece
Yeni kovulan antrenore meselatamam birader diyorsun ki vefa gösterirler
ben de sana diyorum gs kime vefa göstermiş?
bir şey demeye gerek yokYeni kovulan antrenore mesela
Galatasaray herzaman büyüktür 1 kişiye bağlı degildirbir şey demeye gerek yok
övündüğün tüm başarıların sahibi
ölene kadar daha iyisini de göremeyeceksin
allah akıl fikir versin diyeceğim vermez sizlere
klasik popülist laflarGalatasaray herzaman büyüktür 1 kişiye bağlı degildir
TamamGedsondan bir cacık olmaz artık bakın görün.