Onur Bayraktar
Tecrübeli Üye
- 21 Şubat 2020
- 5.648
- 4.922
- 673
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunların rakam tutturdukları pek görülmemiştir. Benim okuduğum bir yerde yıllık 1.2 milyon yarım sezon içinde 600-700 bin euro diyordu. 1.9 milyon yıllık vereceğini hiç sanmıyorum bu yönetimin.Gedson Ferandes için yıllık konuşulan maaş 1.9 Milyon Euro ve Benfica kulübüne kiralama bedeli olarak 1.5 milyon euro verilecek.
@tc_okanoruc
bir tik yüksek degil mi maas
Neden "artık"Gedsondan bir cacık olmaz artık bakın görün.
klasik popülist laflar
Evine. Misafir gelsin o zaman ben özlemedimOnyekuru gelsin yav özledik.
1.9 olsa olsa 1.5 sezonun toplam ücreti olur.Bunların rakam tutturdukları pek görülmemiştir. Benim okuduğum bir yerde yıllık 1.2 milyon yarım sezon içinde 600-700 bin euro diyordu. 1.9 milyon yıllık vereceğini hiç sanmıyorum bu yönetimin.
Hem aylarca oynamadı hem portekiz liginden geliyor oranın antreman zorluğu ingiltereye göre hafif hemde psikoleşik etkenler.Neden "artık"
Hem aylarca oynamadı hem portekiz liginden geliyor oranın antreman zorluğu ingiltereye göre hafif hemde psikoleşik etkenler.
Hem aylarca oynamadı hem portekiz liginden geliyor oranın antreman zorluğu ingiltereye göre hafif hemde psikoleşik etkenler.
neden profil fotonu atıp duruyorsun her mesaja ?
İyi forumlar beyler.