Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mangala için Almanya muhabirlerimize bağlanalım:
@Musap Aydinli @Tugay Elser

Bence yalandir. VfB kendisini bizim gibi 2. Lige düsmemek icin yirtiyor. As oyuncularindan birini niye kiralik versinler o durumda? Adamlarin Sportif Direktörlerine göre, Corona yüzünden transfer yapmak icin parasi yok.

Biz suan Marcaou kiralik verirmiyiz bir takima? Adamlar Sosa, Kalajdzic, Mangala ve Silas'dan adam basi 20-30 milyon gelir bekliyor. Öyle adami bu durumda kiralik yollamazlar.

Yok abi bunun 6 nosu 8.5 nosu falan herifi kabak gibi görüyo alay ediyo sanki bizle

Adamın bastığını goruyor ani pas vereyim diyor gücü yetmiyor. Halbuki arkan bomboş. Topu sur git ama gücü yok. Topa vurusundan belli değil mi

ilk golde ömer topa kayıyor taca atamıyor. Marcao uzaklastiramiyor. Bakesetas vuruyor Marcaoya çarpıyor. Normalde top kornere gitmesi lazım gol oluyor. Bizim takım cenabet hiyarlardan olusuyor

Kerem'i cikarsan ligi son sirada bitirecek takim kurmus ve calistirmislar. Onemli degil de o saçilan paralar son kursunumuzdu. Artık sifirdan kadro kuracak para da kalmadi.

Yok abi bunun 6 nosu 8.5 nosu falan herifi kabak gibi görüyo alay ediyo sanki bizle

Topa istediği gibi vuramıyor. Topu göğüs hizasına kadar kaldırıp sol beke vermeye çalışmış. Düşündüğünü yapamaması tamamen yorgunluktan. Tabi o kadar yorgunken zayıf ayağıyla öyle riskli bir pası denemesi en büyük hatası.

Adamın bastığını goruyor ani pas vereyim diyor gücü yetmiyor. Halbuki arkan bomboş. Topu sur git ama gücü yok. Topa vurusundan belli değil mi

ilk golde ömer topa kayıyor taca atamıyor. Marcao uzaklastiramiyor. Bakesetas vuruyor Marcaoya çarpıyor. Normalde top kornere gitmesi lazım gol oluyor. Bizim takım cenabet hiyarlardan olusuyor
Ömer'in kaydığı pozisyonda topa daha yakın. Kayıp da alamaması büyük yeteneksizlik. Asla sol bek oynayamayacak kapasitede bir adam. O hata olmasa maçı kazanırdık büyük ihtimalle. O kadar iyi oynayıp, yorulduktan sonra böyle bir gol yemek takımı daha da düşürdü. Zaten kondisyon düşük. Moral de düşünce olan oldu.

Ben bunun takımı sabote ettiğini düşünüyorum kasti olarak bu çocukta o kapasiteyi seziyorum yapar bunu bence Taylan Berkan öyle değil Berkan geldiğinde iyiydi baya hepimiz beğeniyorduk yaylanla oynamak çocuğu olumsuz yönde etkiledi

Taylan degil sorun anlayin sunu, oyun formati. Birde her seferinde o bölgeye oyunu baslatan kalecilerde. Su pas oyunu birakin artik, al gülum ver gülüm kendi kalenin önunde. Bi hata pat gol.
Oyunu hizli sekilde karsi tarafa yikmak lazim, olmuyorsa degajlarla cikmak lazim. Yeterki topu kalenden uzak tut.
taylan ın hatasındaki pozisyonda doğru çıkıyoruz aslında. orda düzgün pas atabilse rakipten 3 4 oyuncu boşa çıkıyor. geçiş oyunu mu oynamak istiyoruz bu şekilde yapıcaksın. ilerideki cücük kadar adamlara top şişirmeyle orada topu tutamazsın. mevcut oyuncularla oynanabilecek tek oyun bu gibi duruyor. uyguladığımızda fena da oynamıyoruz. ama oyuncuların bir süreden sonra şirazesi kayıyor. misal marcao, misal taylan, misal ömer. basit hareketleri yapamadıkları için kaçıncı yediğimiz bireysel gol oldu. hayır atak üstüne atak da yemiyoruz işin tuhafı bu hataları yaptıklarında. maç içerisinde olabilecek min baskıyı yedik ts dan. onda bile sapıtıyor bizimkiler. bizi puan tablosunda kötü yapan bu hatalar. üstüne basa basa söylüyorum abartıldığı kadar kötü değil takım.

taylan ın hatasındaki pozisyonda doğru çıkıyoruz aslında. orda düzgün pas atabilse rakipten 3 4 oyuncu boşa çıkıyor. geçiş oyunu mu oynamak istiyoruz bu şekilde yapıcaksın. ilerideki cücük kadar adamlara top şişirmeyle orada topu tutamazsın. mevcut oyuncularla oynanabilecek tek oyun bu gibi duruyor. uyguladığımızda fena da oynamıyoruz. ama oyuncuların bir süreden sonra şirazesi kayıyor. misal marcao, misal taylan, misal ömer. basit hareketleri yapamadıkları için kaçıncı yediğimiz bireysel gol oldu. bizi puan tablosunda kötü yapan bu hatalar. üstüne basa basa söylüyorum abartıldığı kadar kötü değil takım.

Kesinlikle katılıyorum takım ve oyuncu kalitesi kötü değil saten gedson 6 no ve kaleci gelsin 1-2 maç sonra tıkır tıkır olucak takım elimizdeki orta sahalar oynamak istediğimiz sisteme uygun değil

Keşke balotelliui biz alsaydık adamın Türkiye’de kendini bulucağı o kadar belliydiki kaçan balık gene büyğk oldu tam aradığımız nitelikte bir forvet agresif Ceza sahası dışından atıyor bilekleri iyi bide bizim forvetlere bak Halil ayakta duramıyor Mohammed ve diagnede çok golcü değiller daha çok servis

Sağlar sağlar oğlan Galatasaray diye delleniyor 6-7 ay oynasa alamazdık zaten
topçulara gereksiz anlamlar yüklemeyin üzülen siz olursunuz gene. ben ille de gs diye tutturduğunu düşünmüyorum. düşünüyorsa bile gs menfaatlerinden çok kendi için düşünmüştür. sonra sahada gamsız hareketleri görünce kızıyor taraftar. kendinizin gs a baktığı gibi bakmıyor sahada olanların çoğu.

Keşke balotelliui biz alsaydık adamın Türkiye’de kendini bulucağı o kadar belliydiki kaçan balık gene büyğk oldu tam aradığımız nitelikte bir forvet agresif Ceza sahası dışından atıyor bilekleri iyi bide bizim forvetlere bak Halil ayakta duramıyor Mohammed ve diagnede çok golcü değiller daha çok servis
Balotelli bizde olsa bu hakemlerle sahada kalamazdı. Hakem hatalarına, göz göre göre doğranmamıza sessiz kalacak bir tip değil Balotelli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt