Serbay Buğday
10 Numara!
- 3 Aralık 2008
- 10.111
- 3.101
- 1.948
Bu hafta onu da beğenmedim açıkçası. Ama eldekilerden 10 kat daha iyi, evet..sanırım giresunun transfer tahtası açılıyormuş , kaleye okan da gelirse bence iyi olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu hafta onu da beğenmedim açıkçası. Ama eldekilerden 10 kat daha iyi, evet..sanırım giresunun transfer tahtası açılıyormuş , kaleye okan da gelirse bence iyi olur.
Bunları nasıl calistirdilarsa artık herkes geriye gitti.Evet, oyundan çok çabuk düşüyor artık. Hem fiziksel olarak hem mental olarak.
Yok abi bunun 6 nosu 8.5 nosu falan herifi kabak gibi görüyo alay ediyo sanki bizle
Yok abi bunun 6 nosu 8.5 nosu falan herifi kabak gibi görüyo alay ediyo sanki bizle
Yau bu piri her gördüğü takımın kndisyonerin yanına gidip foto çektiriyo olmaısnTerim'e sorsan müthiş bir adammış, kamplarda rakip takımın kondisyonerleri gelip Piri ile fotoğraf çektiriyormuş.
Ömer'in kaydığı pozisyonda topa daha yakın. Kayıp da alamaması büyük yeteneksizlik. Asla sol bek oynayamayacak kapasitede bir adam. O hata olmasa maçı kazanırdık büyük ihtimalle. O kadar iyi oynayıp, yorulduktan sonra böyle bir gol yemek takımı daha da düşürdü. Zaten kondisyon düşük. Moral de düşünce olan oldu.Adamın bastığını goruyor ani pas vereyim diyor gücü yetmiyor. Halbuki arkan bomboş. Topu sur git ama gücü yok. Topa vurusundan belli değil mi
ilk golde ömer topa kayıyor taca atamıyor. Marcao uzaklastiramiyor. Bakesetas vuruyor Marcaoya çarpıyor. Normalde top kornere gitmesi lazım gol oluyor. Bizim takım cenabet hiyarlardan olusuyor
Hah işte o zaman varya Alanyadan falan dönemezler şerefisim uçağı havada taşlarlar, hele elmas hiç statdan falan çıkmasın göze gözükmesin yaniAlanya macina transfer yetistirilirmi? Supheliyim. Allah belamizi vermis malesef
taylan ın hatasındaki pozisyonda doğru çıkıyoruz aslında. orda düzgün pas atabilse rakipten 3 4 oyuncu boşa çıkıyor. geçiş oyunu mu oynamak istiyoruz bu şekilde yapıcaksın. ilerideki cücük kadar adamlara top şişirmeyle orada topu tutamazsın. mevcut oyuncularla oynanabilecek tek oyun bu gibi duruyor. uyguladığımızda fena da oynamıyoruz. ama oyuncuların bir süreden sonra şirazesi kayıyor. misal marcao, misal taylan, misal ömer. basit hareketleri yapamadıkları için kaçıncı yediğimiz bireysel gol oldu. hayır atak üstüne atak da yemiyoruz işin tuhafı bu hataları yaptıklarında. maç içerisinde olabilecek min baskıyı yedik ts dan. onda bile sapıtıyor bizimkiler. bizi puan tablosunda kötü yapan bu hatalar. üstüne basa basa söylüyorum abartıldığı kadar kötü değil takım.Taylan degil sorun anlayin sunu, oyun formati. Birde her seferinde o bölgeye oyunu baslatan kalecilerde. Su pas oyunu birakin artik, al gülum ver gülüm kendi kalenin önunde. Bi hata pat gol.
Oyunu hizli sekilde karsi tarafa yikmak lazim, olmuyorsa degajlarla cikmak lazim. Yeterki topu kalenden uzak tut.
taylan ın hatasındaki pozisyonda doğru çıkıyoruz aslında. orda düzgün pas atabilse rakipten 3 4 oyuncu boşa çıkıyor. geçiş oyunu mu oynamak istiyoruz bu şekilde yapıcaksın. ilerideki cücük kadar adamlara top şişirmeyle orada topu tutamazsın. mevcut oyuncularla oynanabilecek tek oyun bu gibi duruyor. uyguladığımızda fena da oynamıyoruz. ama oyuncuların bir süreden sonra şirazesi kayıyor. misal marcao, misal taylan, misal ömer. basit hareketleri yapamadıkları için kaçıncı yediğimiz bireysel gol oldu. bizi puan tablosunda kötü yapan bu hatalar. üstüne basa basa söylüyorum abartıldığı kadar kötü değil takım.
Sağlar sağlar oğlan Galatasaray diye delleniyor 6-7 ay oynasa alamazdık zaten6-7 aydır oynamayan Gedson hemen faydada sağlamaz
topçulara gereksiz anlamlar yüklemeyin üzülen siz olursunuz gene. ben ille de gs diye tutturduğunu düşünmüyorum. düşünüyorsa bile gs menfaatlerinden çok kendi için düşünmüştür. sonra sahada gamsız hareketleri görünce kızıyor taraftar. kendinizin gs a baktığı gibi bakmıyor sahada olanların çoğu.Sağlar sağlar oğlan Galatasaray diye delleniyor 6-7 ay oynasa alamazdık zaten
Balotelli bizde olsa bu hakemlerle sahada kalamazdı. Hakem hatalarına, göz göre göre doğranmamıza sessiz kalacak bir tip değil Balotelli.Keşke balotelliui biz alsaydık adamın Türkiye’de kendini bulucağı o kadar belliydiki kaçan balık gene büyğk oldu tam aradığımız nitelikte bir forvet agresif Ceza sahası dışından atıyor bilekleri iyi bide bizim forvetlere bak Halil ayakta duramıyor Mohammed ve diagnede çok golcü değiller daha çok servis