Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ömer'in kaydığı pozisyonda topa daha yakın. Kayıp da alamaması büyük yeteneksizlik. Asla sol bek oynayamayacak kapasitede bir adam. O hata olmasa maçı kazanırdık büyük ihtimalle. O kadar iyi oynayıp, yorulduktan sonra böyle bir gol yemek takımı daha da düşürdü. Zaten kondisyon düşük. Moral de düşünce olan oldu.
Birde kaptanlık vermişler halimizi gosteriyor

Ben bu gençleştirme operasyonuna karşı değilim ama doğru yapıldığından da emin değilim. Mesela yazın 25 mil.€ bonservis harcarken Gedson gibi bir orta saha ve hücumda takımın ayağına bakacağı 1 tane adam alınmış olsa paranın büyük bir kısmı buraya harcanmış olsa gerçekten sesimi çıkarmam

Onun haricinde Boey gibi oyunculara yatırım yapmakla bişey kaybetmeyiz bence

taylan ın hatasındaki pozisyonda doğru çıkıyoruz aslında. orda düzgün pas atabilse rakipten 3 4 oyuncu boşa çıkıyor. geçiş oyunu mu oynamak istiyoruz bu şekilde yapıcaksın. ilerideki cücük kadar adamlara top şişirmeyle orada topu tutamazsın. mevcut oyuncularla oynanabilecek tek oyun bu gibi duruyor. uyguladığımızda fena da oynamıyoruz. ama oyuncuların bir süreden sonra şirazesi kayıyor. misal marcao, misal taylan, misal ömer. basit hareketleri yapamadıkları için kaçıncı yediğimiz bireysel gol oldu. hayır atak üstüne atak da yemiyoruz işin tuhafı bu hataları yaptıklarında. maç içerisinde olabilecek min baskıyı yedik ts dan. onda bile sapıtıyor bizimkiler. bizi puan tablosunda kötü yapan bu hatalar. üstüne basa basa söylüyorum abartıldığı kadar kötü değil takım.
Geçen sezon da benzer bireysel hataların sayısı fazlaydı şampiyonluğa mal oldu, kim gelirse gelsin aynı hatalar yapılıyor çok ciddi kalite eksikliği var bunlar çalışmayla giderilecek şeyler değil futbolun temel şeylerini yapamıyorlar.

Çoğu insanın espri yaptığını filan sanmıyorum reis. Taraftarlarda "ya?" düşüncesi oluştu.

Yav ne düşmesi

İstediğiniz kadar topçuları eleştirin, dün de yine arada 1 penaltı kaynadı.

1. Kalecimiz yok
2. Takımın bitiriciliği çok zayıf.
3. Hakemler ağzımıza ediyor.

Şadece şunlar olmasa şu an 50 puandaydık, şu puanı hakedecek bir oyun oynamıyoruz, istatistiklerde rakipten üstün olmadığımız toplasan 3 maç var yav, onlar geldi mi atıyor biz atamıyoruz mevzu bundan ibaret.

Göztepe de aylarca bunu yaşadı, gayet iyi oynuyorlardı şu an patlamaya başladılar.

Yav ne düşmesi

1. Kalecimiz yok

Şadece şunlar olmasa şu an 50 puandaydık, şu puanı hakedecek bir oyun oynamıyoruz, istatistiklerde rakipten üstün olmadığımız toplasan 3 maç var yav, onlar geldi mi atıyor biz atamıyoruz mevzu bundan ibaret.

Göztepe de aylarca bunu yaşadı, gayet iyi oynuyorlardı şu an patlamaya başladılar.
Kesinlikle katılıyorum dediklerine. Aynı şeyleri düşünüyorum hatta.

Ama kazanamıyoruz. Bir şekilde başaramıyoruz. Ya da puan kaybetmeyi başarıyoruz. :) Öyle olunca da psikolojik baskı çok fazla. Futbolcularda da taraftarda da.

Yav ne düşmesi

1. Kalecimiz yok

Bence de dusmeyecegiz. Ancak saydiginiz etkenlerin degiseceginin bir garantisi var mi?

Ayrica oynadigimiz pas oyunu bence yaniltici oluyor. Bana kalirsa iyi oynadigimiz mac sayisi bir elin parmaklarini gecmez.

Bu takima kesinlikle transfer lazim. Parasi neyse verip almalilar. Kume dusmemizin maddi kayiplarini dusunmek bile istemiyorum.

Herkes hücuma laf ediyor ama Galatasaray gibi bir takım öne geçtiği maçlarda 21 puan kaybetmiş. Öne geçtiğimiz Rize maçında da mucize 3 puan kazandık. 24 olması an meselesiydi.

Yani aynı hücum gücüyle, Uefa'da yaptığımız gibi maçları tutabilseydik şu an liderin 2 puan gerisinde ikinciydik (ne zor hesapladım ya:)

Normalde maçların taktik olarak en önemli kısmı 0-0 olarak gösterilir. Tüm takımlar ilk golü atmaya çalışır. Biz tüm ezeli rakiplere karşı 4 maçta öne geçebildik. Tarih yazacak bir performans olabilecekken bu maçlardan sadece 1 puan çıkardık.

O yüzden bence hücumdan çok daha önemli şu an orta saha ve gerisine alınacak önlemler. Maçları tutabilsen gol sayısı da otomatik artar, çektirmediğin şutlar, uzaklaştırdığın toplar potansiyel kontra ataktır.

Bence de dusmeyecegiz. Ancak saydiginiz etkenlerin degiseceginin bir garantisi var mi?

Ayrica oynadigimiz pas oyunu bence yaniltici oluyor. Bana kalirsa iyi oynadigimiz mac sayisi bir elin parmaklarini gecmez.

Bu takima kesinlikle transfer lazim. Parasi neyse verip almalilar. Kume dusmemizin maddi kayiplarini dusunmek bile istemiyorum.
"Süper lig" bizden daha çok maddi kayıp yaşar. Büyük ihtimalle yayıncı kuruluş bile bulamazlar. Şu anda bile bulamıyorlar gerçi. Ligi maks. 14 takımla filan oynatırlar. 😅

Son düzenleme:

Üstat iyi oyun demiyorum rakipten daha iyi oynadık diyorum yani iyi oynamasak da rakipten daha iyi oynayınca ya kazanıp ya berabere kalmamız lazım ama biz yeniliyoruz. Son 4 maç 4 mağlubiyet, Paşa maçını pek izlemedim onun dışındaki 3 maçta da biz rakipten iyidik ama yenildik mesela.

Bir yerde bu şanssızlık ve saçmalıkların kırılacağını ve seri yapacağımızı düşünüyorum. 5 maç üst üste kazansak oyunculara özgüven gelecek zaten şu anki en büyük problem herkes dibe batmış durumda.

Arabadayim ofise gecince bulurum basligi

Bu gidisle dusecegiz :) iddaasinada varim

Ben sana dedim ayvaliga gelince yaz cunda yapariz diye sen yazmadin
Ben unutmam sozumu

Ben senden önce gittim ya yazın, ondan öyle oldu.

Dalgasına diyorum yoksa.

Konuyu atarsana bana mention at da giremeyebilirim bir süre, girince bakarım.

Küme düşeceğimiz yönünde espri yapanlar, o kadar iddialıysanız gelin yüksek bir meblağ için iddiaya girelim.

Aksi taktirde komik olmayan bu esprilere son verin.
Bence bir ara ayak tenisi nasıl her şeye yazılıyordu sonra herkese vasat dendi genç gelince çocuk dendi alt lig oyuncusu dendi. şimdi de bu sayın adminim.

Galatasaray Amerikalı futbolcu Yedlin ile yolunu bugün resmen sonlandırıyor..(@SuleymanRodop)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İşin komik tarafı kalmadı ki geldik 15. sıraya oturduk oyuncu grubu umarım durumun farkındadır çünkü sahadaki bazı oyuncular midemi bulandirmaya başladı yönetimin ne yaptığı belli değil transfer dönemi başlamış bitmek üzere ne olacağı hala belli degil. Bu kadar belirsizlik gerçekten sıkıntı yaratır ben hiç sevmem böyle konuşmayı ama insan içine çıkamayacak duruma geliriz abi burası Galatasaray bir yenilgi daha olursa zaten taraftarın canı burnunda daha pis şeyler olur.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt