Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[VI] Fortuna Sittard technical manager Sjoerd Ars: ‘We really thought we had a chance of signing Ihattaren, because we have a good connection with his new agent Ali Dursun. But then FC Utrecht and Ajax expressed their interest’

hasan management ile yakın diolardı ışıntan ve ortağına. doğru herhold.

Zor bir transfer olduğu söyleniyor açıkçası pek ihtimal vermiyorum olursa iyi olur elbette. Ama 6 no yabancı olacaksa defansa kesinlikle yerli takviyesi gerekir çünkü ön tarafta Kerem dışında garanti oynayacak yerli isim yok.
Sağ kanat Emre Kılınç bu form durumuyla kesin oynar. İyi de oynuyor.

futboldan soğuttular millet forumda birbirini yiyor :asd: acilen çıkmalıyız bu vaziyetten. Gelecek sezon bir şampiyonluk görür müyüz acaba süper lig sınırları içinde

ze luis, elkeson ve isaac mbenza transfer marketta sözlesmesiz olarak gözüküyorlar fırsat transferi olmaz mı özellikle isaac mbenza 25 yasında iyi bir kanat oyuncusuna benziyor

83A7FD7E-9C7A-41F2-9B20-E2C8B4FB02A5.jpeg

Obinna 4.1 ortalama ile ligin en cok top calan oyuncusu. Taylan ise 0.9 ortalama ile ligde top calma siralamasinda 213. sirada.

Taylan’in baski altinda oynayamamasini veya topu kritik yerlerde kaptirmasini gectim, adam bir 6 numara’nin gorevini yerine getirmiyor. Sezon basindan beri top calmayan bir 6 numara ile oynuyoruz. Gecen sezon takimin en iyilerinden biriydi ama o zaman bile ben dahil bazilari o bolgeye transfer istiyordu. Bu sezon ise berbat bir durumda.

Dieng'de bu istatistiklere sahipti, ayaksız bu diye eleştirmişti millet. Alıcı gözle izlemedim bunu, dribling + pas özellikleri nedir acaba. Olumluysa takip edilebilinir.

bence tekniği de iyi herifin baskı altında saçmalamıyor. başak maçında biraz paslar sağa sola gitti ama iyiydi yinede.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt