Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 18.660
- 11.088
- 1.838
hakan kutluymuş. hayırlı olsun.Yersiz Simeone bu![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hakan kutluymuş. hayırlı olsun.Yersiz Simeone bu![]()
Mangala gidelim.6 olarak
Diawara
Pulgar
Mendy
Okay
Mangala
mi
Hücum bakmıyor olabilirler.önce ilk 11 için acil ortasaha ve hücum transferlerini yapsınlar da yedekleri sonra düşünürler. ilk 11 imiz dökülüyor adamlar yedek stoper peşinde
Mangala gidelim.
yedek degil. 3'lu savunmaya dönecekmiş torrent.önce ilk 11 için acil ortasaha ve hücum transferlerini yapsınlar da yedekleri sonra düşünürler. ilk 11 imiz dökülüyor adamlar yedek stoper peşinde
önce ilk 11 için acil ortasaha ve hücum transferlerini yapsınlar da yedekleri sonra düşünürler. ilk 11 imiz dökülüyor adamlar yedek stoper peşinde
Sağ kanat Emre Kılınç bu form durumuyla kesin oynar. İyi de oynuyor.Zor bir transfer olduğu söyleniyor açıkçası pek ihtimal vermiyorum olursa iyi olur elbette. Ama 6 no yabancı olacaksa defansa kesinlikle yerli takviyesi gerekir çünkü ön tarafta Kerem dışında garanti oynayacak yerli isim yok.
öyle bi salaklığı yapmıyorlardır umarım. takımda bi tane üst düzey skorer adam yokHücum bakmıyor olabilirler.![]()
Bu sezon bir kac macini izledigimde begenmistim. Adam sahanin her yerinde.
8 yabancı olmuşOkan
Boey Nelsson Marcao Berkan
Mangala Gedson
Kerem Cicaldau Idrissi
Mostafa
Dieng'de bu istatistiklere sahipti, ayaksız bu diye eleştirmişti millet. Alıcı gözle izlemedim bunu, dribling + pas özellikleri nedir acaba. Olumluysa takip edilebilinir.
8 yabancı olmuş
takip edecek zaman yok. direkt sepete atmamız lazım.Dieng'de bu istatistiklere sahipti, ayaksız bu diye eleştirmişti millet. Alıcı gözle izlemedim bunu, dribling + pas özellikleri nedir acaba. Olumluysa takip edilebilinir.