Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E44B57C9-71B9-4AB1-85A1-9BA9D25FBE3F.webp

@selmanozturk
Gomis'in menajeri birkaç gün daha İstanbul'da kalacak. Görüşme olup olmadığı muamma ancak şunu çok net söyleyebilirim ki Galatasaray'ın bu transfere ilgisi var. 6 ay + opsiyon içeren bir sözleşmeye sanırım kimse hayır demez. Gomis hala iyi işler yapacak fiziki kapasiteye sahip.

Gomis Diagne'den 2 3 gömlek daha bitirici bir forvet. 6 aylık kontrat ile gayet kısa vadeli ve hafif garantici + taraftar sempatisini etkileyecek hamle.

gomis'den bunca yıl sonra fayda göreceğimizden emin değilim
son maçlarında eleştiriliyordu buralarda. herkes güzel zamanları hatırlıyor.

Gomis konusu da dün gibi

Giderken paragöz vs neler denildi.

Son dönemin açık ara en dominant santraforu için büyük maçlarda yok oluyor denildi.

Bütün olayı Rodrigues, o kalsın yeter denildi.

Denildi de denildi, sonra 500 bin euro için Gomis kalsaydı demekle olmuyor bu iş.

2017-2018in fark yaratan ana adamı Gomisti, Negredo ile Soldado sürünürken o takımını taşıdı sürekli, o sene Gomis'i olan şampiyon oldu zira ana sebep oydu.
Yunus da dahil bence

Gomis 1.5 yıl kontrat 6-7 milyon euro para ister,bu ekonomi ile zor o iş.

gomis fernando mariano.... sayısız oyuncu sayın durun

önemli olan o adamları tek tek seçip harika çalıştırıp sezona bomba gibi sokup takım yapan adamın kıymetini bilmekti

yani imparatudorun

gomis fernando mariano.... sayısız oyuncu sayın durun

önemli olan o adamları tek tek seçip harika çalıştırıp sezona bomba gibi sokup takım yapan adamın kıymetini bilmekti

yani imparatudorun
Basakdan, bjkden tarihi farklar yiyen herif miydi o?

Nevzat Dindar: "Torrent hazır oyuncu istediği için Gedson Fernandes'e sıcak bakmıyor.”

Dogru diyor. Bu konuyu tartistik gecenlerde. Su asamada su puantaj ve psikolojik durumda, Gedson bana da dogru transfer olarak gelmiyor. Tek basina alinacaksa sayet. Yani tek ortasaha transferi Gedson olacaksa bu yine yanlis zamanda yapilan eksik bir hamle. Oyuncu gelecek, mac temposu vs derken en az 1 ay diyorum. Bu iyimserde hatta. Yoksa bize gerekiyor Gedson.

Babel ve Feghouli den kurtulamayan klüp yonetimi bir de Gomis e mi para gõmsün. Hem de olmayan parayı. Son mermi 6 ve 8 numaraya síkılmalı. Hala mermi kalırsa Gomisin şartlarına bakılabilir ancak

Geçen sene Emre Akbaba'ya sürekli sövenler, sene sonunda gitsin isteyenler

Şimdilerde gelip FT'ye bok atmak için Akbaba niye gönderildi der olmuş

Sizin ben riyakarlığınıza sokayım, ne karaktersiz adamlarsınız.
Yunus'a da sövülüyordu, şimdi FT neden yolladı Montella hocam geliştirdi eeaaaaabi olmuş. Bunlara laf anlatmaya falan gerek yok , topçulara da FT fedaisi maç satıyorlar falan deniyor. Bu kafayla mücadele edilmez , isteyen istediğine inansın.

Akbaba buyuk takım baskısını kaldıramayan bi herif. Sözlesme uzatılması bile yanlıştı, Umarım Alanya bonservisini alır, geri geldiginde yine aynısı olacak çünkü.

Gomise o dönem o parayı vermedigimiz icin sürekli elestirdim ben dönemin yönetimini. Yerine gelenlere gömdüğümüz paralar ve aldığımız verim ortada. Doğru ismi bulamadılar bir türlü (Mohamed haric) bu girdaptan çıkabilmek icin Gomis gibi tecrubeli bi isim yararımıza olur. Son dönem performansı nedir bilmiyorum eğer sorun yoksa opsiyonlu gelmesinde bi sakinca görmüyorum ben. Gomisin orta saha versiyonunu da bulup almamız lazım. O bölgeye de tecrube ve kalite lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt