Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hücumda forvet kadar kaliteli bir kenar oyuncusuna da ihtiyacımız var bana göre
elimizdeki en iyi kenar oyuncusu diyebileceğimiz kerem bile çokça basit hata yapıyor son maçta gördüğümüz gibi
bir zamanların istenmeyen adamı yasin o haliyle dönse şu anda kilit oyuncu olurdu.

hücumda forvet kadar kaliteli bir kenar oyuncusuna da ihtiyacımız var bana göre
elimizdeki en iyi kenar oyuncusu diyebileceğimiz kerem bile çokça basit hata yapıyor son maçta gördüğümüz gibi
bir zamanların istenmeyen adamı yasin o haliyle dönse şu anda kilit oyuncu olurdu.
He

Yasin gibi birini alalım

Sonra gir başlığına her maç laf et

Bu torrentte ne bekliyorlardı da eleştiriliyor adam zaten yardımcı hoca,heleki büyük takım çalıştırmak kolaymi ayrıca oyun felsefesi kel ile aynı fatih hocam kele ozendi sonuç hüsran
Okani getirmek varken koskoca Galatasaray'ı yabancı bir yardımcı hocaya emanet edenler GSli olamaz

Sorun Gomis in satılmasından çok aptal gibi parayı Akbaba ya gömüp, forvetsiz girmekti.

ceza sahasında çalım atmaya programlanmış zihinsel problemler yaşayan bir organizma
boş kaleye bile kayıp düşebilen bir şaban
diğeri de ft tarafından özgüveni paçavraya çevrilmiş bir forvet hattına sahibiz
gomis istenmiyor.

Belmas Gedsondan önce bir 6 numarayı bitirip açıklamak istiyormuş diye haber geldi. Dün Süren yemekte bahsetmiş. Hadi inşallah...

Geçen sene Emre Akbaba'ya sürekli sövenler, sene sonunda gitsin isteyenler

Şimdilerde gelip FT'ye bok atmak için Akbaba niye gönderildi der olmuş

Sizin ben riyakarlığınıza sokayım, ne karaktersiz adamlarsınız.
Size cevap verip ceza yiyorum sürekli ama neden sokmalı hakaretli konusuyorsunuz ?
Kendiniz olunca serbest birde ceza verirken foruma girmeye çalışınca oraya sayfaya birseyler yazıyorsunuz yok adam gibi anla falan diye .Moderator olunca hersey serbest mi oluyor. Fatih terimi sevebilirsiniz ama eleştirenlere neden saygı duymuyorsunuz siz herkesi eleştirin biz küfürsüz eleştiri yapınca adam ol deyip ceza yiyoruz .

Yeri gelmişken belirtelim , Tudor bok gibi bir hoca idi ahını almışız falan komik beyanlar bunlar. Hayatında oturup hocalık ettiği takımları üç kere izlememiş olup bozuk plak gibi Fonseca Fonseca diye kafa açanların Tudor'u hoca sanması normal. City'den Fernando'yu Sevilla'dan Mariano'yu keşfedip! 3-5 kağıt maaşla uzun süreli sözleşmelerle takıma alıp ffp cezası yedirmek çok akıllıca işti. Hiçbir konuda takıntılı olmamak lazım , komik duruma düşüyor insan. FT'nin kötü performansı Tudor'un kötü performansını aklamaz. Muhtemelen içine girdiği kaosu yönetemeyip kurduğu o kadroyla şampiyon olamayacaktı , kötü FT devraldı da şampiyon yaptı sağolsun.

gomis fernando mariano.... sayısız oyuncu sayın durun

önemli olan o adamları tek tek seçip harika çalıştırıp sezona bomba gibi sokup takım yapan adamın kıymetini bilmekti

yani imparatudorun

Tudors ve prandelli yüklemeleri, sonrasında gelen hocaların sampiyonluktaki en buyuk avantajları olmuştu. Hamzoid hocamda diri bir takım aldı

Dün demirkol, torrent 70 dklik takım elestirisi yaptı, Aynısını mancini de geldiginde soylemisti dedi.

Akbaba kılınç suriyeli sinan gibi bizden önce çok iyi olupta bizde çöpe bağlayan oyuncularin birden düşme sebebleri sadece sakatlık vs değil fatih hocanin oyuncudan çok fazla extralar istemesi öyle pestilleri cikiyorki oyuncularin sahada kendi becerilerini bile unutuyorlar yoksa akbaba ve kılınç misal bu ligin kalbur üstü yerlilerinden ama doğru hocada olursa tabi

Size cevap verip ceza yiyorum sürekli ama neden sokmalı hakaretli konusuyorsunuz ?
Kendiniz olunca serbest birde ceza verirken foruma girmeye çalışınca oraya sayfaya birseyler yazıyorsunuz yok adam gibi anla falan diye .Moderator olunca hersey serbest mi oluyor. Fatih terimi sevebilirsiniz ama eleştirenlere neden saygı duymuyorsunuz siz herkesi eleştirin biz küfürsüz eleştiri yapınca adam ol deyip ceza yiyoruz .

Hakedene hakettiği gibi konuşuyorum hatta az bile diyorum, böyle riyakarlara forumda yer yok demenin yolu bu, beğenmiyorsan sağ üstte çıkış.

Ben bu forumda eleştiriye en çok saygı duyan adamım, yukarıda bahsettiklerimin de eleştiriyle alakası yok. Fatih Terim'e etmediğiniz laf kalmadı, komisyoncu dediniz, futboldan anlamıyor dediniz, hakaretler ettiniz en fazla 1 aylık cezalar aldınız, git bunları herhangi başka yerde yaz bakayım napıyorlar sana.

Her maç foruma girip oyunculara hakaret edip çıkmaktan başka halt bilmeyen senin gibi üyelere de ihtiyacımız yok.

Bu ne ya yatıp kalkıyoruz gene aynı gün

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yeri gelmişken belirtelim , Tudor bok gibi bir hoca idi ahını almışız falan komik beyanlar bunlar. Hayatında oturup hocalık ettiği takımları üç kere izlememiş olup bozuk plak gibi Fonseca Fonseca diye kafa açanların Tudor'u hoca sanması normal. City'den Fernando'yu Sevilla'dan Mariano'yu keşfedip! 3-5 kağıt maaşla uzun süreli sözleşmelerle takıma alıp ffp cezası yedirmek çok akıllıca işti. Hiçbir konuda takıntılı olmamak lazım , komik duruma düşüyor insan. FT'nin kötü performansı Tudor'un kötü performansını aklamaz. Muhtemelen içine girdiği kaosu yönetemeyip kurduğu o kadroyla şampiyon olamayacaktı , kötü FT devraldı da şampiyon yaptı sağolsun.
terim'e verilen imkanlar kime verildi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt