- 23 Temmuz 2011
- 75.561
- 51.089
- 4.693
Cagnenin sozlesmesi seneye de devam ediyor nereye gonderiyorsun.Cagne sözleşmesini feshedin gitsin
Para kazandıracağı da kalmadı zaten boşuna kontenjan işgal etmesin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cagnenin sozlesmesi seneye de devam ediyor nereye gonderiyorsun.Cagne sözleşmesini feshedin gitsin
Para kazandıracağı da kalmadı zaten boşuna kontenjan işgal etmesin
Bence bu Çipe birkaç seneye kalmaz kaybolur gider. Bir dönem Yiğit Gökoğlan vardı, Manisa'dan mı ne almıştık, yerli Quaresma. Adam resmen futbol sayfasından silinip kayboldu.ismail çipe'yi verelim onlara
Onu Alanyaya verelim. Çavışoğlu onu da parlatsın bakalım parlatabiliyormu.ismail çipe'yi verelim onlara
Renktaş eminim çok iyi bir Galatasaraylisindir ona şüphem yok ama ağır futbol cahilisin maalesef3 mac oynati Tonlarca pozisyon verdi.O pozisyonlarin ceyregine Ft verseydi millet kudururdu.Gercekten Torrente karsi on yargim yoktu ilk geldiginde
Ben Gedsonu alamazlarsa gram şaşırmam ayrı konu da Gökhan dinç denen şarlatanin sözüyle sinir krizine girmen garip renktaşHahahhhahahahah
8 milyonu el altından vermediysek hiçbir şey bilmiyorumGiresun'un yasak kalkmış. Okan döner herhalde.
Ulan Kel. Ortalığı hep sen karıştırıyorsun.
Yönetim sizde bitirin şu transferi. Havadaki neme eyyam bundan sonra
Gomis transferinde sosyal medyadan sonra harekete geçilince en ufak şeye eyyam yapmak iyidir diye düşündüm renktaş. Çok inandığımdan değil.Ben Gedsonu alamazlarsa gram şaşırmam ayrı konu da Gökhan dinç denen şarlatanin sözüyle sinir krizine girmen garip renktaş
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Giresun'un yasak kalkmış. Okan döner herhalde.