- 1 Ocak 2011
- 15.336
- 10.404
- 1.838
Iyi yaptınız uçuyoruz şu an. Kendin sanki çok bir şey biliyorsun. Sırf laf ebeliği yapıyorsun.Naber lan futbol cahili
Terimi nasil sepetledik
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Iyi yaptınız uçuyoruz şu an. Kendin sanki çok bir şey biliyorsun. Sırf laf ebeliği yapıyorsun.Naber lan futbol cahili
Terimi nasil sepetledik
Kandırıldık mı rengolar?
Gelenksel gsc karsi fikri savunanlar futbol cahili zaten.Torent kim Brezilyada basmislar tekmeyi babamdan bile buyuk adam dogru durust Td'lik yapmamış..Futbolu bilmiyorum diyorum ama burdaki çoğu kişiden daha iyi biliyorum.Renktaş eminim çok iyi bir Galatasaraylisindir ona şüphem yok ama ağır futbol cahilisin maalesef
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Torrent tiras adam zaten 3 macta ne oldugu cikti ortayaGedson isi gene yatarsa, ve torrent hazir oyuncu istiyorum diye onaylamadiysa hepsi defolsun gitsin. Sanki gedson yerine daha iyi birini alabileceklermis gibi bu firsati teperlese yedi ceddini...
65 kişi falan beğenmiş yav bir şey olmazBeni 70 milyona madara ederken 12 13 senedir duyum vermedim diyen Tansel beyin Gedson duyumları forumumuzda gündem oluyor.
İsyanım var ulan
Ekli dosyayı görüntüle 148749
65 kişi twitter aleminde 65 milyona tekabül eder65 kişi falan beğenmiş yav bir şey olmaz
Ben Torrent çok harika futbol dehası demedim ama Fatih Hoca ligin dinamiklerinin değiştiğinin farkında değildi gösterdiğin örnekte Randers maçı zaten Avrupa'da başarılı olmak büyük başarıdır kimse Fatih Hocaya kötü diyemez o bir efsane bizim için ama ligde artık her takımın belli başlı iyi özellikleri var hepsine aynı oyunla çıkarsan böyle mat olursun işte 25 milyon Euro'luk bir transfer bonservis bütçesiyle en önemli omurga bölgelerinden olan defansif orta sahayla 8 numara mevkini Allah'a emanet birakamazsin geçiş hucumunu kendi liginde uygulayamazsin çünkü bu ligde büyük takimsan kapalı oynayan rakiplere karşı special talent olan oyuncu mecburiyetin var onu da geliştirmek yerine iki maçta bir yedek oturtup oynayınca da 45 te oyundan alarak yukseltemezsin (Morutan)Gelenksel gsc karsi fikri savunanlar futbol cahili zaten.Torent kim Brezilyada basmislar tekmeyi babamdan bile buyuk adam dogru durust Td'lik yapmamış..Futbolu bilmiyorum diyorum ama burdaki çoğu kişiden daha iyi biliyorum.
İsim değişiklik başlığına yönlendirdim seni o halde65 kişi twitter aleminde 65 milyona tekabül eder
doğru değildir, doğruysa yüksek ihtimalle, veratti ve Cavani ile anlaşılmıştır
Eğer doğruysa yazık. Bu stajyer herif 2 Ay sonra olmayacak