Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kandırıldık mı rengolar?
24715.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Trabzon yenilgisini gedson ile sakinleştirmeye zaman kazanmaya çalıştı yonetim. Öyle algı yaptilar ki bu hafta içinde 2 orta saha gelecek diye haber uçurdular. Hadi bakalım devam etsinler algıya. 1 dakika daha kalmaması lazım bunların. Sene başında aldıkları gençleştirme projesi Nelson dışında verim alamadik. Alanya maçına yine Berkan- taylan ile çıkacak ve hezimet olacak.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son güne kadar bekleyin çapsız herifler, ulan insan hazırlığını yapmazmı eksikler sezon başından beri belli.Öyle bir makama gelmişsiniz, milyonlarca Galatasaraylı ağzınızın içine bakıyor transfer diye, 3-5 milyon euro bulamıyorsanız oturmayın o koltukta.

Akşam F.Altaylı nın programına çıkacak ya başkan, 17 de yönetim toplantısı varmış, yüksek bi ihtimal programa çıkmadan hemen önce yada programda kendi açıklayacak. Bu kadar basit düşünen bir yönetime sahibiz.

Gelenksel gsc karsi fikri savunanlar futbol cahili zaten.Torent kim Brezilyada basmislar tekmeyi babamdan bile buyuk adam dogru durust Td'lik yapmamış..Futbolu bilmiyorum diyorum ama burdaki çoğu kişiden daha iyi biliyorum.
Ben Torrent çok harika futbol dehası demedim ama Fatih Hoca ligin dinamiklerinin değiştiğinin farkında değildi gösterdiğin örnekte Randers maçı zaten Avrupa'da başarılı olmak büyük başarıdır kimse Fatih Hocaya kötü diyemez o bir efsane bizim için ama ligde artık her takımın belli başlı iyi özellikleri var hepsine aynı oyunla çıkarsan böyle mat olursun işte 25 milyon Euro'luk bir transfer bonservis bütçesiyle en önemli omurga bölgelerinden olan defansif orta sahayla 8 numara mevkini Allah'a emanet birakamazsin geçiş hucumunu kendi liginde uygulayamazsin çünkü bu ligde büyük takimsan kapalı oynayan rakiplere karşı special talent olan oyuncu mecburiyetin var onu da geliştirmek yerine iki maçta bir yedek oturtup oynayınca da 45 te oyundan alarak yukseltemezsin (Morutan)

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Eğer ki Altaylının programına çıkıyosa boş çıkmaz başkan, Altaylıda eski tecrübeli yöneticilerden, Sürenin ricasıyla taraftarla barışsın soğusun ortalık diye Altaylı el atmış olabilir. Eğerki 1-2 transfer açıklamazsa o binadan biraz zor çıkar o başkan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt